Politisk hjælp til iværksættere og selvstændige - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino

Nye ekspertblog-indlæg
om  Alt det andet..

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Generel iværksætterdebat "

 

Politisk hjælp til iværksættere og selvstændige

Side 1 ud af 2 (11 indlæg) 1 2 Næste >
Amino-karma 69
Fra København
Tilmeldt 17. okt 07
Indlæg ialt: 15


Fra InfoShare
Skrevet 11-03-2017 kl. 13:59

Pelle Dragsted fra Enhedslisten har bedt om forslag til hvad han kan gøre for iværksættere og selvstændige. Her er hans opslag fra FB incl mailadresse (elpedr@ft.dk) - giv ham noget at arbejde med:

Er du selvstændig, freelancer eller leder af en virksomhed – og har du det politiske hjerte placeret til venstre så læs lige videre!

Jeg arbejder, som erhvervsordfører for Enhedslisten, i de kommende måneder med at udvikle og opdatere Enhedslistens erhvervspolitik.

Og jeg kunne vildt godt tænke mig at få idéer og indspark fra nogle af jer, der leder en virksomhed eller er selvstændige eller freelancere.

Hvor støder du hovedet mod ”systemet”. Hvordan mener du, at vi kan skabe rammevilkår, som giver gode betingelser for at starte og drive virksomhed i Danmark?

Hvordan kan vi fra politisk hold skabe bedre betingelser når det kommer til skat og afgifter, regulering, kredit og investeringer, uddannelse, udbuds og indkøbspolitik etc. Samtidig med at vi fremmer almenvellet interesser, som bæredygtighed, gode arbejdsforhold og demokratisk og ansvarlig adfærd.

Hvis du har gode idéer, indspark eller erfaringer som du mener vil være relevante for udviklingen af en solidarisk og bæredygtig erhvervspolitik, så send mig meget gerne en mail på elpedr@ft.dk – så tager jeg kontakt til dig inden for de kommende måneder.

Henvendelser er selvfølgelig anonyme – med mindre vi aftaler noget andet!

Håber at høre fra mange af jer!

Amino-karma 6.070
Tilmeldt 9. mar 14
Indlæg ialt: 1.561

erjegher
Skrevet 11-03-2017 kl. 15:37
Amino-karma 4.871
Fra København
Tilmeldt 13. jun 16
Indlæg ialt: 1.132
Amino Plus Amino Ekspert
Kasper Friis
Skrevet 11-03-2017 kl. 16:50

Arne Skov:

Er du selvstændig, freelancer eller leder af en virksomhed – og har du det politiske hjerte placeret til venstre så læs lige videre!

"Og har du det politiske hjerte placeret til venstre." Undskyld mig, men hvad er det for en måde at sortere i forslagene; totalt subjektivt og politisk præget. "Vi vil kun have forslag, hvis de er enige med os." Sikke en fin tilgang til politik; så er det da godt nok nemt ingen modstand at møde. 

Enten så åben op for forslag - hvis I oprigtigt ønsker at hjælpe iværksættere - eller også så nøjes med vælgermøder og politiske "overbevisninger."

Jeg beklager meget for mit sure opstød, men det er simpelthen ikke noget, jeg kan få til at give mening, selv efter jeg har læst det igennem flere gange. Det er fantastisk, at I ønsker at inddrage dem, der har fingrene nede i det; iværksætteri. Det skal I have STOR ros for. Men lad vær at sortere i forslagene på forhånd. Det er simpelthen noget værre pjat, undskyld mig. 

Amino-karma 69
Fra København
Tilmeldt 17. okt 07
Indlæg ialt: 15

Arne Skov
Fra InfoShare
Skrevet 01-04-2017 kl. 15:32

Det har du helt ret i Kasper. Men jeg kunne ikke så godt tillade mig at redigere i den del, som jeg bare havde kopieret (kun de 3 første linjer var mine).

Amino-karma 3.409
Fra København
Tilmeldt 17. maj 16
Indlæg ialt: 1.091

Skygge Manden
Skrevet 01-04-2017 kl. 20:13

Jeg lover dig at jeg har lig skrivet en lang mail til ham

Amino-karma 3.409
Fra København
Tilmeldt 17. maj 16
Indlæg ialt: 1.091

Skygge Manden
Skrevet 01-04-2017 kl. 20:16

Den største vækst dræber vi har i Danmark er at det er svært at få en erhverv konto

Amino-karma 4.871
Fra København
Tilmeldt 13. jun 16
Indlæg ialt: 1.132
Amino Plus Amino Ekspert
Kasper Friis
Skrevet 02-04-2017 kl. 08:19

Arne Skov:

Det har du helt ret i Kasper. Men jeg kunne ikke så godt tillade mig at redigere i den del, som jeg bare havde kopieret (kun de 3 første linjer var mine).

Okay, Arne, tak for svar.

Men tillad mig lige at holde et øjeblik for at have fuld forståelse: Du hænger dig egen finansordfører ud, eftersom du "bare havde kopieret"? Det er ikke om hvem, der skrev hvad - blot, efter min mening, en absurd tilgang at have til politik.... i hvert fald i offentligheden. Cool

Amino-karma 1.211
Tilmeldt 20. feb 14
Indlæg ialt: 282

deltro
Skrevet 02-04-2017 kl. 10:32

Uden at blive alt for politisk, så har jeg svært ved at tage det her indlæg seriøst. Enhedslisten bliver jo først et parti for iværksættere og selvstændige den dag solen brænder ud.

Det længste emne i deres principprogram omhandler deres syn på kapitalismen. I samme program står der også:

Et nyt og reelt demokratisk samfundssystem forudsætter grundlæggende ændringer i ejendomsretten over produktionsmidlerne, som virksomheder, jord og naturressourcer. Her vil kollektive ejendomsformer blive dominerende. Derfor arbejder vi for, at offentlige myndigheder, medarbejdere, lokalsamfund og andre sammenslutninger af mennesker skal eje og drive virksomheder.

Så meget for retten til privat at skabe, drive og eje virksomhed i deres drømmeverden.

Amino-karma 4.797
Tilmeldt 26. jan 08
Indlæg ialt: 1.259

Mr. A
Skrevet 02-04-2017 kl. 10:53

Nå men giv det da lige en chance, der er jo ingen der beder om noget urimeligt. Den yderste venstrefløj er bare ikke vant til at man kopierer deres facebook opslag, beregnet på sine politisk allierede der normalt læser med. Og at man så kopierer opslaget hen på amino der er liberalt domineret, er jo en lidt speciel situation.

Men selv om han måske ikke kan lide de liberale forslag der kommer ind, så må man gå ud fra at han læser dem, og det vil jo indirekte betyde at man kan påvirke hans holdning med gode argumenter.

Så kan I vise ham at samfundet bliver rigere ved f.eks. at fjerne bureaukratiet omkring afgifter eller forklare ham at vi alle bliver rigere hvis selvstændige garanteres en månedlig indkomst på niveau med SU når de ikke tjener penge.

Det er jo ikke altid at en given politisk fløj har eneret på nogle samfundsgavnlige synspunkter, der er jo masser af steder hvor næsten alle kan dele holdning.

Mvh

Amino-karma 8.645
Fra København S
Tilmeldt 13. aug 14
Indlæg ialt: 2.151
Amino Plus
Jørgen Kirkegaard
Fra StaticData og Kirkegaa...
Skrevet 02-04-2017 kl. 17:21

Mr. A:
forklare ham at vi alle bliver rigere hvis selvstændige garanteres en månedlig indkomst på niveau med SU når de ikke tjener penge.

En ret socialistisk holdning :-D

Selvfølgelig må man da skrive, at det vil være spild af alles tid, hvis dine holdninger er ultra-liberale og du f.eks. er modstander af fagforening og selvstændige bør betale meget mindre i skat osv. osv. Jeg synes, at det er et friskt tilbud, som alle burde tage seriøst. Det er da kun godt, at nogen tager iværksætteres udfordringer seriøst og aktiv beder om hjælp til større forståelse.

Kunne fyren indføre, at man kan få en erhvervskonto, direkte i Nationalbanken, er vi da kommet langt. Kunne man sende arbejdssøgende på iværksætterkursus i stedet for 3 jobansøgningskurser, kunne det også være godt. Dette burde dog ske allerede i folkeskolen, for det er helt klart en mangel. Det skal således være mit indspark!

Vær lidt positiv out there. Der er ingen grund til at se rødt.

Med venlig hilsen

Jørgen Kirkegaard

Virksomhedsrådgiver, især opstart.

(I frititden sælger jeg værdipapirdata, det er en anden ting :-D)

Side 1 ud af 2 (11 indlæg) 1 2 Næste >

RSS-feed
 
Besøg vores samarbejdspartnere :