hvis man har et Indisk firma der er interesseret i at åbne - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Netværk og Ledelse

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Bestyrelse & Advisoryboard - Her får du hjælp "

 

hvis man har et Indisk firma der er interesseret i at åbne salgskontor i Danmark - er det muligt og hvad kræver det?

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
Amino-karma 5
Tilmeldt 14. apr 16
Indlæg ialt: 1


Skrevet 14-04-2016 kl. 08:21

vi bor I Indien og har et selskab der exporterer til Europa og mellemøsten inden for interiør produkter. Vi ønsker at åbne et salgskontor I Danmark eller tyskland.

 

 

Amino-karma 11.159
Fra København
Tilmeldt 30. jul 07
Indlæg ialt: 2.078

Flemming
Skrevet 16-04-2016 kl. 15:07

Hej Tina,

Det undrer mig lidt, at ingen har besvaret dit indlæg efter 2 dage - det plejer ellers at være her at man finder mange entreprenante mennesker.

Naturligvis er det muligt at åbne salgskontor i Danmark. Der er forskellige muligheder i både Danmark og Tyskland. Begge koster få penge og kræver, at der aflægges regnskab og afregnes moms.

Spørgsmålet er, om det i virkeligheden er det I ønsker? Hvis det er fordi at I vil afsætte interiør produkter til det danske og tyske marked, så vil det være meget nemmere at finde grossister på de to markeder, som kan påtage sig importen af produkterne, men som også samtidig har et etableret salgsnetværk og hurtigt kan få produkterne ud i markedet. Alternativt kan I sælge direkte til webshops etc.

Der findes også den mulighed, at I selv opretter webshop fra Indien og sælger til hele Europa. Det vil I have en ca 3-5 gange større fortjeneste på og I skal i første omgang ikke engang afregne moms eller andre salgsafgifter på de solgte varer.

Lav en hjemmeside på en række sprog og sælg direkte. Så scorer I hele fortjenesten og kan sælge billigere end tilsvarende europæiske shops, da I ingen mellemled har. Masser af kinesiske hjemmesider sælger i dag direkte til det danske marked og priserne er vilde. Ingen kan måle sig med dem og den slags vil vi se meget mere af i fremtiden.

 

Amino-karma 345.178
Tilmeldt 20. apr 07
Indlæg ialt: 15.997


Her kan dit firmanavn stå
Skrevet 16-04-2016 kl. 15:23

Ja, mulighederne er mangfoldige. Der er faktisk muligt at lave salgskontorer uden at et indisk salgskontor nødvendigvis skal momsregistreres eller bliver skattepligtig til enten Danmark eller Tyskland.

Måske de manglende svar netop skyldes at der ikke er mange informationer at arbejde men 1000vis af muligheder.....

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)

RSS-feed
 
Netværk og Ledels er venligst sponseret af:

Bestyrelse & Advisoryboard - Her får du hjælp
Besøg vores samarbejdspartnere :