Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Vagtplan system med rullende vagter...

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 9. Jan 06
Indlæg ialt: 7
Mr. Tee Skrevet 10-06-2015 kl. 14:40
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Alle

Jeg har en udfordring med at udarbejde en vagtplan på en nem måde... f.eks. at personalet arbejder i 2 teams, måske med 3 personaler i hvert team... og vagtplanen skal helst fordele vagterne både ligeligt og retfærdigt på dagen, så alle føler det retfærdigt, samt ikke mindst så er det vigtigste, at systemet kombinere personalet på en sådan måde, at de alle sammen kommer til at arbejde sammen omtrent lige mange gange med alle i samme team, og på tværs af de 2 teams, så det bliver en form for rullende mix af personale, så alle kommer lige meget til at være sammen på arbejde med hinanden på tværs og i samme team, og over en periode på måske 1, 2 eller 3 måneder, hvorefter man kunne kopiere disse 1-3 måneders vagtplaner til de kommende 3 kvartaler, så en skabelon ender med at danne et år, ved at man genbruger de 3 måneder 4 gange.

Findes sådan et system, og kan i anbefale et sådan system... ellers er der jo kun slave metoden med Excel regneark og selv udvikle et manuelt system til dette formål?

På forhånd mange tak.

De bedste hilsner

Mr. Tee

Fra København K
Tilmeldt 30. Jul 08
Indlæg ialt: 498
Christian Jørgensen Fra  Tame Skrevet 11-06-2015 kl. 16:51
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Mr. Tee,

Livet er for kort til at lave vagtplaner i Excel. Planday kan tilpasses ganske kraftigt til dine behov, så tag en tur ind på http://planday.dk og få en 30 dages gratis prøveperiode. Vi skal nok hjælpe dig med at komme i gang, så du får det setup du ønsker.

Mange hilsner,

Christian

Planday - Nem og mobil vagtplanlægning

Fra Hedehusene
Tilmeldt 8. May 11
Indlæg ialt: 2
Ayhan Binici Fra  DeltaWeb Solutions ApS Skrevet 12-07-2019 kl. 12:00
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Smile

Søger du et simpelt online system til vagtplanlægning? Hvis ja, så kan jeg anbefale Vikarprogram.dk. VikarProgram er det naturlige skridt hvis du ønsker at frigøre dig fra Excel-helvedet når du vagtplanlægger. Det er super nemt at komme i gang med.

Med venlig hilsen,

Ayhan

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
Innovation & Vækst er venligst sponseret af:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere