Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

SImpelt CRM

Side 2 ud af 2 (12 indlæg)
Tilmeldt 28. Jul 08
Indlæg ialt: 85
Fra  Insight Office Skrevet kl. 10:22
Hvor mange stjerner giver du? :

Lyder som om de ikke er i samme netværk og ikke anvender samme e-mail system. Podio kan være et bud, men du skal skræddersy det selv med felter og tekster så det er nemt for de ikke it ansvarlige og anvende....

Fra Frederiksberg
Tilmeldt 11. Apr 07
Indlæg ialt: 42
Fra  Futurelabs CRM Skrevet kl. 10:43
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Peter,

Futurelabs har igennem de sidste 3 år udviklet et simpelt CRM system, da jeg som stifter fandt Salesforce etc på markedet for tunge, besværlige og relativt dyre hvis man skal automatisere sine processer. Så Futurelabs har udviklet en unik løsning til det danske marked. Vi tager en anden model hvor i som mindre virksomheder kan tilmelde jer forskellige brancher og så starter jeres CRM med 200-400 beslutnings tagere i leads databasen som i kan begynde at sælge til. Vi mender dette skaber værdi.  

Vi har også fokuseret på et enkelt intuativt design, vi mener det skal være nemt og hurtigt at bruge. Rapportering er nemt og hurtigt. Workflows giver dig mulighed for at automatisere dine processer så d aldrig glemmer en handel.

Prøv gratis på www.futurelabs.dk idag og hvis du har spørgsmål spørg endelig!

Mvh

Jesper

Brug for flere leads eller bedre salgs management tools - Prøv Futurelabs CRM gratis idag og sælg mere til kvalificerede leads.

Futurelabs er Danmark bedste CRM system og er nemt, at komme igang med!

www.Futurelabs.dk

Side 2 ud af 2 (12 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere