Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Regler for udsugning og erstatningsluft i storkøkken

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 27. Jan 14
Indlæg ialt: 4
Skrevet kl. 13:35
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej.

Jeg vil åbne en cafe/restaurant og er derfor ved at finde ud af hvilke krav der stilles til et erhvervskøkken.

Jeg har ledt en masse på nettet , men kan ikke finde nogen steder hvor der helt præcist stor hvilke krav der er til udsugning og erstatningsluft.

Er der forskellige krav alt efter hvor stort køkkenet er?

Skal der være udsugning/erstatningsluft i selve spiselokalet eller er det nok i med noget i køkkenet?

Skal der ud over emhætte også være noget andet udsugning?

Hvem godkender køkkenet?

Jeg vil lige påpege at der både vil forekomme friture og alm medlavning over gaskomfur.

Jeg håber i kan hjælpe med at finde svar. :)

Hilsen Lars Johansen

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)