IT-sikkerhed - også for Iværksættere - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Alt det andet..

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Jeg har et godt tilbud til dig! "

 

IT-sikkerhed - også for Iværksættere

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Amino-karma 7
Tilmeldt 9. jan 06
Indlæg ialt: 2


Skrevet 24-01-2006 kl. 14:34

IT-sikkerhed handler ikke kun om nuller og ettaller, men om virksomhedens image og troværdighed overfor kunderne. Som Iværksætter kan det være svært at holde styr på IT-sikkerheden, når man hellere "blot" vil passe sin forretning.

Vi syntes at Amino netværket er en rigtig god ide og vil gerne hjælpe andre nystartede iværksætter virksomheder ligesom os selv. Vores gode tilbud lyder:
 
Få en IT-sikkerhedskonsulent på besøg i 2 1/2 time for en uafhængig vurdering af din virksomheds IT-sikkerhed. Tiden kan bruges f.eks på at tale om virusbeskyttelse, backup,  hvordan man sikre sit trådløse netværk bedst - du bestemmer hvilke emner vi skal tale om. 
 
Konsulenten der kommer ud til jer er CISSP certificeret, som er en international kendt IT-sikkerheds certificering.  Prisen for besøget er kun 2450,- excl moms - hvilket modsvarer - 35% på vores normale timepriser. 
 
BSD Consult er en uafhængig konsulent virksomhed, vi rådgiver derfor efter hvilken løsning der er bedst for din virksomhed og ikke efter hvilke produkt vi har liggende på lagerhylden. Se mere på vores hjemmeside www.bsdconsult.dk
 
Side 1 ud af 1 (1 indlæg)

RSS-feed
 
Besøg vores samarbejdspartnere :