Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Hvordan værdisætter man kostpriser?

Side 2 ud af 2 (13 indlæg)
Fra Bedsted
Tilmeldt 20. Jan 10
Indlæg ialt: 207
Fra  TP CON Skrevet kl. 14:35
Hvor mange stjerner giver du? :

Så er det handel og vandel priser ;-)... men "som køber" vil jeg også kun betale nettoprisen... udfra den betragtning at øvrige omkostninger jo er fratrukket i dit regnskab?  

Fra Aabenraa
Tilmeldt 13. Nov 11
Indlæg ialt: 915
Skrevet kl. 16:59
Hvor mange stjerner giver du? :

Cookie - John Hannover:
Opskrivning af lagerværdi er ganske usædvanligt og ikke noget man generelt skal råde til - snarere laveste af anskaffelsespris og genanskaffelsespris ville være mit råd

Nånå nu ikke så kategorisk John, det er yderst relevant nogle få steder, selvom det nok næppe er tilfældet i denne tråd.
Men kan huske at jeg stødte på det i fiskeopdrætsbranhcen på et tidspunkt, hvor lagrene skulle opskrives i takt med at fiskene tog på i vægt Big Smile

Det var bare lige en lille kuriøsitet jeg kom til at tænke på.
God jul ! 

Fra 3210 Vejby
Tilmeldt 2. Mar 11
Indlæg ialt: 47186
Fra  John Hannover Skrevet kl. 19:20
Hvor mange stjerner giver du? :

Jesper Hansen:
Nånå nu ikke så kategorisk John, det er yderst relevant nogle få steder, selvom det nok næppe er tilfældet i denne tråd.
Men kan huske at jeg stødte på det i fiskeopdrætsbranhcen på et tidspunkt, hvor lagrene skulle opskrives i takt med at fiskene tog på i vægt Big Smile
ja det lyder jo yderst relevant Big Smile - der bliver fiske ynglen jo næsten halvfabrikata som er mere værdig når varen er færdigfremstillet Big Smile

vh

Side 2 ud af 2 (13 indlæg)