The Room i Brandts Passage (Odense) tilbyder at man kan "bygge" sin egen Burger, selvfølgelig er det ikke konceptet bag stedet, men det er da bedre end ingenting.
ja det er netop problemet. de brander sig ikke med det. desuden syns jeg ikke at der er muligheder nok at vælge imellem, og efter verserende rygter, og bekendtes oplevelser med muggent brød, er det ikke et sted jeg vil besøge igen
Ved at der er en der har planer om at starte et steakhouse efter italian/US forbillede i Odense, kunne være at det var noget han skulle kigge i.
Men ellers er det utroligt at det ikke findes ordenligt i DK. Er så simpelt egentlig.
Grundpris for en burgerbolle med kød. Valg mellem fuldkorn, hvede osv. og så f.eks. tre forskellige slags kød. Derefter pris per ingrediens der smides i burgeren.
Sidst men ikke mindst en mulighed for tilvalg af fries, sweet potatoe fries, wedges, onion rings osv.
er der ikke steakhouse nok? skal jeg ha lækkert kød, så er der vidst snart ikke nogen tvivl tilbage om at flammen er et kanon koncept! :-)
jeg ville nok i stedet for at fokusere på stk pris, så lave en fast menu pris hvor man f.eks vælger sin bolle, sit kød, 5-6 ekstra ingredienser (af en liste på 100 tilgængelige ), sin dressing, sine kartofler, og sin drik.
så kunne man derefter lave "ekstra ingrediens 5 kr stk" og "100g ekstra kød +20 kr"
her kunne det være lækkert at kokken(/oplært medarbejder?) stod og flammegrillede kødet inde i restauranten. stedet skulle have en café agtig atmosfære, men alligevel et snært af fastfood over sig.
Tja, synes ikke der er noget ordenligt decideret steakhouse andet en måske hereford... Flammen er ikke et steakhouse, men det de laver er da ganske udmærket.. De udvider forøvrigt med en restaurant i KBH nu...
Ja det er bestemt også en mulighed...
Alt i alt er der masser af ting der findes i USA som vi mangler ordenligt i DK. Ikke mindst på restaurant scenen.
For nogle år siden så jeg et, vist nok Hollansk, franchise koncept med en buffet hvor man hentede kød, grøntsager og tilbehør, og så grillede ved en elgrill midt på bordet. Det så både lækkert og prismæssigt fornuftigt ud, så det så jeg gerne indført til DK :)