Husk at bruge gråkort og den rigtigt hvidbalance og farvekalibering af din skærm. Det er meget vigtigt når du vil vise kød. Der er ingen der vil købe kød der har en forkert farve.
Hvis du vil ha det der spiller max. Så starter du med at anskaffe din en god skærm der har et stort farverum. Der efter køber du et kaliberingsværktøj der kan lave en rigtig farveprofil til din skærm. Alt autolysfølsomhed i din skærm skal være slået fra og når farveprofilen er lavet skal man IKKE røre ved skærmens indstillinger. Dernæst sørger du for altid at bruge gråkort i dine optagelser så du kan rette evt. fejl i alle optagelser.
Din skærm skal derefter kaliberes min. hver 4uge så du hele tiden har styr på hvordan dine produkter fremstår.
Når du er færdig med filen skal du være sikker på at den kan vises i sRGB så der ikke bliver fejl på andres skærme.
Men ellers er det lige til.
Med hensyn til den sidste linie, så prøv at kig godt på din kød i dit supermarked. Det ser vildt lækkert ud i kødkøleren, prøv at se på det igen ved kassen, det ser nu anderledes ud. Det samme gælder frugt i den afd. De bruger specialfarvet lys for at få produkterne til at fremstå bedst.