Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Er dette en Trussel?

Side 6 ud af 6 (54 indlæg)
Fra Brørup
Tilmeldt 20. Jul 11
Indlæg ialt: 500
Fra  KitchenTech ApS Skrevet kl. 14:06
Hvor mange stjerner giver du? :
RemouladeRikke:

Ronni Plindstrup:
Drop desuden din snak om fragt! Du udstiller sq dig selv lidt!



Var den til mig? :)


For det er altså ikke mig, der diskuterer om jeg skal have tilladelser eller ej. Det VED jeg godt at jeg skal :)



Ikke til dig :-)
Fra Brørup
Tilmeldt 20. Jul 11
Indlæg ialt: 500
Fra  KitchenTech ApS Skrevet kl. 14:20
Hvor mange stjerner giver du? :
Rikke, kontakt mig gerne privat. Vil meget gerne hjælpe dig igang med alt omkring tilladelser osv.

Din konkurrent får "hjemve" og må tage en tudekiks, når du sparker hans røv og får succes.
Fra Aalborg
Tilmeldt 1. Sep 08
Indlæg ialt: 250
Fra  AGIZO Skrevet kl. 14:20
Hvor mange stjerner giver du? :

RemouladeRikke:
(Remoulade anbefales dog at blive opbevaret ved stuetemperatur EFTER åbning. ;) - Ellers gav navnet Remoulade-Rikke ikke meget mening :D

Nu er jeg nok ordkløver, men du mener forhåbentlig, at den INDEN åbning må opbevares ved stuetemperatur, men EFTER åbning skal opbevares i køleskab. :-)

Fra Herlev
Tilmeldt 25. Jun 12
Indlæg ialt: 478
Fra  Rikke MY og dimseriet Skrevet kl. 14:23
Hvor mange stjerner giver du? :

Simon Greve:

RemouladeRikke:
(Remoulade anbefales dog at blive opbevaret ved stuetemperatur EFTER åbning. ;) - Ellers gav navnet Remoulade-Rikke ikke meget mening :D

Nu er jeg nok ordkløver, men du mener forhåbentlig, at den INDEN åbning må opbevares ved stuetemperatur, men EFTER åbning skal opbevares i køleskab. :-)

Du har da helt ret :) Dumme mig hehe

Tak...

Side 6 ud af 6 (54 indlæg)