Privatlån til opstart af virksomhed ! - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Administration & Finansiering

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Hvordan får man lån & finansiering til sine ideer? "

 

Privatlån til opstart af virksomhed !

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Amino-karma 6
Tilmeldt 9. maj 12
Indlæg ialt: 2


Fra Folkekassen.dk
Skrevet 09-06-2012 kl. 12:38 | Låst

Privatlån til opstart af virksomhed !

Der laves mange poster her på amino om folk som søger investor, eller bare mangler penge til at starte den virksomhed, eller det koncept som de drømmer om. Her er en lille mini guide til hvordan du finder penge til dine ideer, og hvad du skal tænke over.

Hvor mange penge skal du bruge ?

Folk der starter fra bunden har for det meste altid en illusion om at deres opstart koster langt mere, end den i virkeligheden gør. Det er for det meste fordi at folk i deres budgetter har indlagt kontor udgifter, marketing, og hardware udgifter i forventning om mange kunder allerede fra starten.

Et godt råd når du skal ud og finde penge til opstart, er helt klart at være realistisk og starte småt. Du behøver ikke et kontor, eller den største server fra den bedste leverandør. Den slags kan komme når der tjenes penge. Det samme gælder kontor mm. Start fra stuen, eller lav din garage om til et kontor. Rigtig mange meget store firmaer er startet på den måde.

Grunden til disse ting er vigtige i forbindelse med at låne penge, er at hvis du ikke skal låne så meget så er det nemmere at blive godkendt. Du vil altså allerede ved at være realistisk have større chance for at finde penge til din ide.

Hvem skal tage risikoen ?

Rigtig mange vil gerne undgå at tage en risiko. Det er naturligvis også det bedste, men det er ikke realistisk, og slet ikke i forbindelse med en helt ny virksomhed, eller et koncept under udvikling. Du kan derfor meget nemt løbe ind i nej, efter nej hvis du prøver at låne penge igennem din nye virksomhed. Tag chancen, tro på dit produkt, og lav et privatlån til at starte dit firma.

Banken siger nej !

Selv om manges første kommentar til en der søger penge, er at de skal gå til banken, så er det ikke nemt. De danske banker har lukket godt og grundigt for kassen, og det gælder specielt til nye firmaer eller koncepter under udvikling. Uanset hvor gode de måtte være.

I dag skal der vises årsregnskab, stilles sikkerhed i varelager, og så skal du sikkert alligevel sige ja til at hæfte personligt på trods af lånet måske oprettes i et ApS, eller måske enda i et A/S

Privat investor. Er det muligt ?

Det er altid muligt at finde en privat investor. Det bliver dog mere og mere problematisk i takt med at det beløb du søger stiger. Det er desuden de færreste der har viden og evner til at lave et ordenligt oplæg til investor som for ham eller hende til at kaste penge i dig eller dit nye firma.

Privatlån til opstart !

Det er en vej som de fleste tager som den sidste løsning, men hvis du tror på din ide, er villig til at gamble dine egne penge, og ikke har en rki registrering. Så er et privatlån uden tvivl den nemmeste og hurtigste vej at få penge til sin ide.

Du kan den dag i dag låne op til 300.000,- uden sikkerhed og dokumentation hvis bare din økonomi ser sund ud. De krav som der stilles de fleste steder er at du skal være over 21 eller 25 år, tjene over 220-250.000,- om året, og ikke være registreret i rki. Kan du opfylde disse krav, så har du overraskende mange muligheder for at finde penge til dine ideer, eller til opstart af firma.

Det kræver dog at du opretter lånet som privatlån, og derefter smider de lånte penge ind i din virksomhed.

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)

RSS-feed
 
Administration & Finansiering er venligst sponseret af:

Hvordan får man lån & finansiering til sine ideer?
Besøg vores andre hjemmesider :
lll