Spørgsmål vedr. boligprojekt - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Administration & Finansiering

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Hvordan får man lån & finansiering til sine ideer? "

 

Spørgsmål vedr. boligprojekt

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
Amino-karma 40
Fra København
Tilmeldt 20. feb 10
Indlæg ialt: 7


Skrevet 24-04-2012 kl. 20:05

Hey alle Aminoer

Arbejder i øjeblikket med ideen om at opkøbe en gammel ejendom for at sætte den i stand og ombygge den til ungdomsboliger med henblik på udlejning. Det drejer sig om opkøb og istandsættelse af ejendommen, der alt i alt forløber sig til omkring 3.000.000 kr. I den forbindelse er der en del spørgsmål der trænger sig på:

- Hvordan finansierer man som APS bedst muligt sådan et projekt? Og er der nogen der kender et godt investeringsbureau, kreditforening eller bank der kan hjælpe?

- Er der nogen af jer der har erfaring med opkøb af ejendomme til udlejning? Og som har lyst til at øse ud af sin viden? Har lidt brug for en mentor i denne situation.

Vi har fundet selve boligen til projektet og er netop nu i gang med at udarbejde en forretningsplan med plantegninger, budgetter osv.

Håber der sidder nogen derude med erfaring på området, der har lyst til at hjælpe os.

På forhånd tak :)

Mvh.

Thor  

Amino-karma 440
Tilmeldt 8. apr 10
Indlæg ialt: 76

Steffen Grønborg
Fra Grønborg Revision
Skrevet 10-05-2012 kl. 15:40

Thor Stentebjerg Frederiksen:
- Hvordan finansierer man som APS bedst muligt sådan et projekt? Og er der nogen der kender et godt investeringsbureau, kreditforening eller bank der kan hjælpe?

Man får som hovedregel ingen finansiering på ApS alene. Der vil nok blive forlangt personlig kaution af ApS ejere/direktion. Så er der spørgsmålet hvad man kan/vil sætte som sikkerhed for lån. Endvidere skal man nok også regne med at der forlanges en ikke ubetydelig egenfinansiering, måske 20% D.v.s. man skal helst enten have kontanter til indskud eller værdipapirer eller fast ejendom med rigelig friværdi som sikkerhed.

 

Amino-karma 440
Fra København
Tilmeldt 1. nov 11
Indlæg ialt: 118

Jørgen Bender
Skrevet 10-05-2012 kl. 15:57

Hej Thor

Vi kan godt være behjælpelige med at drøfte din plan igennem med dig. Du er velkommen til at sende mig en PB her på Amino, hvis det. Vi har erfaring i bl.a. udarbejdelse af lejekontrakter, faldgrubder forbundet dermed, osv. Tilsvarende kan vi også berigtige ejendomshandlen for dig.

Mvh

Jørgen

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)

RSS-feed
 
Administration & Finansiering er venligst sponseret af:

Hvordan får man lån & finansiering til sine ideer?
Besøg vores andre hjemmesider :
lll