Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

BAGER ,LAGER ,ANSÆTTE... Kom glad og giv noget feedback

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 13. Sep 10
Indlæg ialt: 93
Fra  ECO Nordic Denmark Skrevet kl. 21:12
Hvor mange stjerner giver du? :

1. Kontakt til bager:

Hej Amino’er.

Jeg har brug for jeres indspark, da jeg overfor en udfordring i opstarten af min virksomhed.

Ideen bag virksomheden er, at jeg har udviklet en opskrift, som jeg ved vil blive revet væk når først den er i butikkerne.


Udfordringen ligger i, at jeg har brug for at få skabt kontakt til de rigtige samarbejdspartnere – i dette tilfælde bagere eller eventuelle udlejere af bagerier hvor man kunne leje sig ind på f.eks dagbasis.

Hvordan griber man bedste dette an?

Nogle der har et link til et lager hvor der må opbevares fødevare, både forarbejdet og råvarer (mel, sukker, chokoloade osv.)


Ser frem til at modtage jeres feedback.

2. Ansættelse af folk på dagsbasis

I forlængelse af ovenstående, så er næste udfordring, at jeg på sigt kommer til at mangler ”hænder”. Jeg har selvfølgelig folk der vil hjælpe, men på sigt bliver kæresten også træt af at skulle bruge sin weekend i bageriet.


Hvordan får man bedst og billigst ansat folk til dette? Kan man ansætte folk på en slags tilkalde funktion med mulighed for stort udsving i antal timer?

Skal man overhovedet overveje en vikarløsning?

En anden mulighed at få en bager/bager-virksomhed til at stå for hele produktionen, er dette en mulighed, til "rimelig" pris.

Info:

antal solgte (budget)

2012 - 90.000 stk.

2013 - 250.000 stk.

Udslagspris med moms i butikken: 20 kr/stk.

Tilmeldt 13. Sep 10
Indlæg ialt: 93
Fra  ECO Nordic Denmark Skrevet kl. 13:27
Hvor mange stjerner giver du? :

host?

Nogle der kan hjælpe :)

Fra København K
Tilmeldt 2. Mar 10
Indlæg ialt: 112
Fra  Visma DataLøn A/S Skrevet kl. 13:58
Hvor mange stjerner giver du? :
Side 1 ud af 1 (3 indlæg)