Erfaring, alder og realisme. - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Netværk og Ledelse

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Bestyrelse & Advisoryboard - Her får du hjælp "

 

Erfaring, alder og realisme.

Side 1 ud af 1 (6 indlæg)
Amino-karma 424
Fra Hobro
Tilmeldt 12. apr 11
Indlæg ialt: 111


Skrevet 12-04-2011 kl. 20:55

Hej Amino'er!

 

For lige at få starten på plads - så er jeg en ung gut på 17 år, som er (undskyld sproget) aller'helveds interesseret i erhvers-/virksomhedsøkonomi og hvad dertil hører sig gældende. Bestyrelse og ledelse fanger også min helt store interesse, hvis den ikke kan placeres under ovenstående. Jeg er igang med min HHX, hvor jeg derefter vil tage en HA og til sidst kunne kalde mig cand.merc. (der er god tid så jeg ved ikke helt hvad jeg præcist vil "specialiseres" som). Forhåbentligt får jeg taget en MBA engang.  Men nok om det..

 

Der er jo som sagt ikke rigtig nogen specifik aldersgrænse for at må besidde en bestyrelsespost. Jovist ikke formand eller næstformand, men det regner jeg nu heller ikke med bliver aktuelt lige pt. Men jeg er rigtig ambitiøs og vil virkelig gerne snuse til bestyrelsesarbejdet, men det virker utrolig urealistisk som blot 17 årig. Er det overhovedet realistisk? Først og fremmest skal det være omhandlende noget der kan fange min interesse, men lad os sige jeg har fundet det. Hvor realistisk er det så at kunne komme ind og sidde i en bestyrelse som 17 årig fattig studerende, der ikke har nogen som helst erfaring på det punkt, andet interessen og gejsten (det kan man trods alt komme langt med). Fra mit synspunkt - med lidt god vilje og til dels sød musik - så må det vel også være interessant at få en ung ambitiøs knægt med en måske helt anden tilgang til tingene ind? Den er svær at sluge, men tænk lige over det.. Normalvis skal man jo have erfaring, gerne en høj stilling og viden, men alt det har jeg jo ikke (endnu). Findes der overhovedet nogle bestyrelser som kan se det jeg kan se - en slags investering/elev til fremtiden?

 

Jeg håber jeg kan få nogle konstruktive svar, og gerne fra folk der evt. sidder i bestyrelse, og reflektere den over i deres sted.. Er det muligt at oparbejde et renommé via måske at komme i skolebestyrelsen og den vej optjene lidt erfaring?

 

Venlig hilsen Mads Hansen 

 

 

Mvh. Mads Hansen
Amino-karma 7.801
Tilmeldt 27. dec 09
Indlæg ialt: 2.027
flag
Michael_N
Skrevet 12-04-2011 kl. 21:08

Få bestyrelseerfaring ved at få det via foreninger, politiske ungdomsforbund osv..

 

 

 

Amino-karma 2.469
Fra københavn
Tilmeldt 20. feb 07
Indlæg ialt: 561

Peter Trydeman
Skrevet 12-04-2011 kl. 21:37

Enig med ovenstående:)

Amino-karma 22
Fra Struer
Tilmeldt 11. nov 10
Indlæg ialt: 6

Claus
Skrevet 13-04-2011 kl. 13:28

Hejsa

Tilslutter mig overstående, men derudover er det vigtigt at finde ud af hvor du kan tilføre noget viden.

Er selv begyndt fra bunden af og har en masse ulønnede bestyrelses poster, som ikke giver det store men en hulens masse erfaring. Jeg byder så ind og tager de ting hvor jeg kan byde ind, men også steder hvor jeg kan se der kan ændres og gøres en forskel og måske lære noget nyt. For ingen køre tingene ens.

Held og lykke og ser frem til at møde dig i en bestyrelse en dag

Claus

Amino-karma 2.873
Fra København
Tilmeldt 1. dec 09
Indlæg ialt: 698

Jakub Slusarek
Skrevet 13-04-2011 kl. 13:35

Det man kalder "Umuligt" er bare lidt svære at udføre. 

Hvis du gerne vil så op med telefonen, og ring rundt til foreninger, virksomheder o.l. og fortæl dem hvem du er og hvad du vil. 

De fleste vil nok tage det som telefon fis,men du skal bare prøve igen og igen til der er en virksomhed der vil tage dig ind. Prøv at finde Thomas de Olivera her inde, og tal med ham, han er kun 14 og har været i praktik som direktør. 

Du har viljen, så skal det nok komme, og din alder. den er lige gyldig (mit Synspunkt) så det skal du ike bruge som en fordel eller ulempe ved din søgen.

God vind

Jakub slusarek

Amino-karma 424
Fra Hobro
Tilmeldt 12. apr 11
Indlæg ialt: 111

Mads Hansen
Skrevet 13-04-2011 kl. 14:44

Mange tak for de hurtige svar!

Der er helt sikkert en masse at bruge, og dejligt at vide der sidder nogle der synes det virker som en god idé. Men jeg må igang med arbejdshandskerne (det er nu også med dem jeg befinder mig bedst) og lave noget opsøgende arbejde. 

Det gælder nok også at have de rigtige forbindelser og kontakter, og komme lidt med på en "kigger" og stille og roligt komme ind i miljøet. 

 

Ps. debatten behøver ikke slutte her.

 

Mads Hansen

 

Mvh. Mads Hansen
Side 1 ud af 1 (6 indlæg)

RSS-feed
 
Netværk og Ledels er venligst sponseret af:

Bestyrelse & Advisoryboard - Her får du hjælp
Besøg vores samarbejdspartnere :