Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Tror I på denne idè?

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)
  • 1
Fra Nykøbing Sj
Tilmeldt 29. Sep 09
Indlæg ialt: 855
Fra  Jimmis garage Skrevet kl. 12:58
Hvor mange stjerner giver du? :

Jeg er til dagligt leder af en god bar i Aarhus og vi har gået med denne tanke de sidste 2 år og nu fører jeg den ud i livet.

Vi sælger utroligt meget øl, så hvorfor ikke starte sit eget bryggeri. Men men det er rigtig dyrt og der er mange gode bryghuse i Danmark som ikke bruger deres kapasitet fuldt ud.

Derfor fik jeg denne ide at lave et fantombryggeri, det vil sige at vi ikke ejer vores eget bryggeri men bruger andres og deres viden.

Jeg har allerede 3 aftaler i hus, men prisvindende bryggerier som vil lave øl til os for de tror på min ide.

Vi kan selv aftage stort set alt det vi kan brygge i baren, men jeg vil også gerne lidt videre med det og her er ideen at få en lille medejerskare som er med til at forme bryggeriet og som kan købe vores eksklusive øl.

Det er kvalitets øl og øl som ikke kommer til at koste 10,-

I kan se mere her www.danskbryghus.dk hjemmesiden er ikke helt færdig, da der skal læses korrektur og laves nogle andre tekster. Men grund ideen er her.

Tror I på denne ide og hvad kan jeg gøre for at forbedre det?

Skal lige siges, at jeg har et godt samarbejde med de danske ølentusiaster og skal lave en øl til øllets dag.

Tilmeldt 18. Apr 07
Indlæg ialt: 1510
Fra  GrN.dk Skrevet kl. 13:06
Hvor mange stjerner giver du? :

Min personlige holdning til mikrobryggerierne er, at det ikke altid smager så fantastisk godt. Det er en svær proces at styre og resultat kan næsten altid bliver en dreng eller en pige, og det er lidt problematisk ikke at vide det på forhånd.

Jeg savner faktisk et sted i Århus, som minder om en studenterbar, der ligger ved Århus-universitet, hvor de har et utroligt bredt ølsortiment - især fra Belgien. Priserne er rimelige men det er jo en bar, som primært henvender sig til studerende. Kunne man lave en lignende udgave til et lidt ældre publikum?

VH. GrN.dk

IT ++ GrN.dk - Flutter Mobil-Apps, Linux Servere, Webservere Litespeed, Wordpress, Drupal, Laravel, Systemintegrationer, Datakonvertering, Datahentning, Prototypeudvikling, Bash, R-Script, Python.

Fra København
Tilmeldt 22. Feb 11
Indlæg ialt: 137
Skrevet kl. 13:50
Hvor mange stjerner giver du? :

For nu at tage det fra en ende af, så er arbejdsdeling en af grundelementerne bag den enorme velstandsfremgang som vi har oplevet gennem de seneste par hundrede år. Blot for lige at perspektivere på det med at, nu du har opbygget en succesfuld bar, kan du ligeså godt også lave din egen øl.

Det er næsten altid bedst at specialisere sig i en niche og købe sig til resten. Undtagelsen er, hvor der er meget høje transaktionsomkostninger.

 

Hvis du laver dine egne drikkevarer, kan du ikke længere købe, hvor det er bedst og billigst. Derfor kan det selvfølgelig godt være en god idé alligevel, særligt, hvis det er for at differentiere din bar i.f.t. konkurrenter uden egen øl. Nu skriver du imidlertid at I sælger rigtig meget øl allerede, så hvad er egentlig formålet med at ville producere selv?

 

Jeg ville personligt være betydelig skeptisk i.f.t. at investere i et mikrobryggeri i en tid hvor sektoren er i dyb krise jf http://borsen.dk/nyheder/investor/artikel/1/193657/mikrobryggerier_kaemper_for_livet.html (artiklen er 1 1/2 år gammel, så måske går det bedre nu).

 

Hvis du er god til at drive værtshus,  hvorfor så ikke holde dig til det. Hvis forretningen er ved at blive for lille til dine ambitioner, hvad med at åbne filialer, eller bygge en etage mere på den eksisterende bar. Vi mangler altid nye barer her i København, og hvis din bar er kendt i Århus, vil du allerede have en betydelig kundegruppe herovre som kender dig og som længes efter hjembyens vemodige sange osv

Fra Nykøbing Sj
Tilmeldt 29. Sep 09
Indlæg ialt: 855
Fra  Jimmis garage Skrevet kl. 14:02
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Sigurd

Tak for dit svar.

Grunden til at vi gerne vil det er, at den bar jeg har har før i tiden selv lavet sin vin og fået produceret sine egne øl. Sidst vi gjorde var det med stor succes og jeg vil gerne tilbage til de gamle rødder. Udover dette vil jeg gerne gøre dette, for ingen af de andre gør det.

Nu er det sådan, at rigtig mange mikrobryggerier også går rigtig godt og vi skal netop ikke ud og investere i et på den måde som jeg vil køre det på, det er jo grundideen med fantom bryggeri

Skal også siges, at vi til dagligt fungere som restaurant og får som noget helt nyt udeservering til 50 personer på det mest trafikeret torv i Aarhus. Og så om aftenen bliver vi en bar.

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)