Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Opstart af sandwichbar

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 20. Apr 07
Indlæg ialt: 16014
30% af profil udfyldt
Skrevet kl. 11:00
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej alle amino brugere,

Jeg går med tanken om at starte en sandwichbar, men har nogle spørgsmål som jeg har lidt svært ved at finde svar på, og håber derfor jeg kan få nogle svar her :)

Jeg vil i min bar sælge sandwich, pastasalat og diverse drikkelse. Mit første spørgsmål lyder så på om det er et krav der skal være udluftning? Min plan er at alt mad skal laves i butikken.

Et andet spørgsmål: hvilke redskaber skal der være i butikken til opbevaring af fødevarer, her tænker jeg på kølerumme eller køleskabe? Opbevaring af færdiglavede sandwich?

Yderligere vil jeg meget gerne høre fra folk som kender til branchen.

 

Mvh

FKK

Fra KBH
Tilmeldt 7. May 10
Indlæg ialt: 51
Fra  Hygge ole Skrevet kl. 11:09
Hvor mange stjerner giver du? :

se denne her først: http://www.restaurantmatch.dk/?pageid=103

Mht. de maskiner du skal bruge, skal du uddybe hvad du vil lave lidt mere, men som udgangs punkt skal du have en fryser, køleskab, pålægsmaskine, køledisk/salatmontre. Skal kyllingen i salaten være hjemmelavet ? så skal du feks have en ovn at stege dem i, vil du have kyllingkød der ikke er så tørt så køb en kyllinge grill osv. En opvaskermaskine, forberedning borde, et bord med 2 vaske osv.

 

Hej

Tilmeldt 4. Feb 08
Indlæg ialt: 1318
Fra  Kirstens Quilt Skrevet kl. 12:23
Hvor mange stjerner giver du? :

Der er en tråd om det samme spørgsmål herinde, den er ikke mere end et par dage gammel. Find den, der står en masse om hvad der skal til. Der er krav til din uddannelse, til indretning af lokaler mv. Men alt det står i den anden tråd.

Kirsten www.kirstensquiltshop.dk

Fra Århus
Tilmeldt 4. Nov 09
Indlæg ialt: 62
Skrevet kl. 12:34
Hvor mange stjerner giver du? :
Side 1 ud af 1 (4 indlæg)