Hejsa Når det kommer til tranport af fødevarer - både tør, køl og frys - hvilken form for emballage/pakkeløsninger er så den bedste? Nogle ting jeg selv har kigget på er: - Tøris i en flamingo kasse - Airliner - noget lignende bobleplast, som isolere.. - Køle/fryse tasker og poser - Thermokasser Men hvad er bedst og biligst når man sælger de 3 typer af varer (tør/køl/frys).. Har i evt. oplevet/hørt om noget fungere bedre end andet (eller kender i til noget, som jeg ikke har nævnt her).. Så skriv meget gerne - for synes jeg har gennemsøgt google for søgeord, men synes det svært at vælge og se hvilken løsning der er smartest.. For hvad nu hvis der er en halv kasse med køl og en halv kasse med frys - kan man så få det i samme kasse og så kun sende én kasse afsted? (og i det hele taget sådan nogle spørgsmål jeg har lidt svært ved at finde svar på - for det skal jo også gerne hænge sammen med at varene kan stå udenfor et stykke tid, uden at blive ødelagt) Mvh Uffe.. |
tør/køle/fryse emballage
Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
- 1
Side 1 ud af 1 (1 indlæg)