Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Cafe' opstart

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 18. Feb 08
Indlæg ialt: 14
Skrevet kl. 13:08
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej

Vil bare høre om der er nogle der vil dele ud af deres erfaringer med opstart af egen cafe´, både de negative og de positive.

Er selvstændig inden for tøjbranchen, men lysten til at åbne en cafe' har været der i mange år. men spørgsmålet er om man tør tage springet. Det er jo ingen hjemmelighed at krisen har ramt visse inden for tøjbranchen Men, synes når man går rundt i byerne, at caferne ser ud til at klare det godt, ihvertfald i den by jeg kommer fra.

Min ide var at starte en cafe, lille konditeri, hvor det udelukkende var kaffe/te og kager/brød man skulle kunne købe, da der i byen er flere andre cafeer der hovedsageligt servere mad.

Dette mangler i byen, men spørgsmålet er jo selvfølgelig om man kan få det til at løbe rundt. En forretningplan kan selvfølgelig laves, men omsætningen kan man jo af gode grunde ikke vide. Hvor mange kopper kaffe/te/chokoladeog stykker kager/brød kan man sælge på en dag, ja det er da svært at vide. Men, kan da godt regne ud at det skal være en del.

Gik en tur i min by den anden dag og så lokalet der er ideelt, ligger godt. Huslejen og nøglepenge er også derefter, men spørgmålet er hvor mange nøglepenge er for mange, et er at man muligvis kan lægge dem, men det hele skal jo kunne hænge sammen.

Derfor kom gerne med råd.

Tilmeldt 16. Jan 06
Indlæg ialt: 535
Skrevet kl. 15:20
Hvor mange stjerner giver du? :

Hvorfor tager du ikke din ekspertise indenfor tøjbranchen og skaber et koncept, en café hvor man også kan købe tøj el lign. Ligesom Joe and the Juice i store regnegade.. tøj butik, med mulighed for at købe kaffe etc.

der er flere af den slags koncepter i byen, tror det vinder mere og mere indpas. Det har også lidt at gøre med at skabe et miljø for brugeren.

Idag hvor alt kan købes over interenettet, er butikkerne presset til at gentænke butikkens funktion. De skal skabe oplevelser for brugeren, levende rum, som internettet ikke kan gi....

I disse øko/klima dage, er et konditori måske ikke lige til højrebenet at få sat igang.. med mindre det er øko varer og det samtidig er med til at hjælpe miljøet..

En klimarigtig bager hvor man kan købe tøj? ;)

Held og lykke med det.

Fra Vanuato
Tilmeldt 24. Apr 09
Indlæg ialt: 1458
Fra  Kaffes Skrevet kl. 16:02
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Måske vi skulle tage en snak.

Vi søger efter personer som har lyst til noget af det som du skriver.

Vi har 100% fokus på kaffen i vores risteri men er meget aktive inden for opstart af Cafeer/kaffehuse der vil bygge på vores 'koncept' da det er en meget vigtig del af vores forretningsplan.

Et koncept hvor vi også er medfinansierende af Cafeerne - men deltager ikke i driften.

Har du lyst kunne vi mødes og ta' en snak.

Vi giver helt klart kaffen :-D

De bedste hilsner
Søren

Tilmeldt 4. Jul 09
Indlæg ialt: 868
Skrevet kl. 18:20
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Hoest

Hvis du skal gøre din cafe "hot", så skal du tænke ud over hvad de andre laver, du skal tænke hvad kan jeg gøre for at folk finder det interessant at komme her.

Jeg bor i Italien og nyder cafe'erne hernede og det er interessante steder, for det første er en kop kaffe ikke en kop kaffe, den bliver lavet på mange forskellige måder og størrelser, det bliver der gjort en videnskab ud af. Folk kommer der for :- at læse lidt i en avis, -for at blive set, drikke en kop kaffe i en pause fra arbejdet, lave aftaler mmm.. De hotte steder er der gjort en del ud af lokalets indretning.

Jeg ville starte med at spørge mig selv hvordan kan jeg gøre min cafe spændende og interessant nok, du skal sørge for at gøre det til en positiv oplevelse at komme på din cafe, så skal folk nok komme, men det er ikke alle folk i Danmark, som går på cafe, så du må tænke i målgrupper og undersøge om der er tilstrækkeligt underlag i din by til en "hot" cafe. Skal den være en del af nattelivet ? eller skal den være en dagcafe ? Der er mange spørgsmål du skal tænke igennem.

En "konditor cafe" med opvarmet kaf.fe og daggamle basser, ville jeg glemme alt om.

De bedste hilsener

Finn

 

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)