Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Fra god ide til et produkt hvordan ?????

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 9. Sep 09
Indlæg ialt: 11
Skrevet kl. 11:28
Hvor mange stjerner giver du? :

 

Hej Amino

 

Jeg har fået en god ide som måske vil komme til at gavne mange af os i hvert fald som har en bærbar dog vil produktet også bruger i andre sammenhæng, som jeg ikke kan beskrive i detaljer.

Jeg har søgt i alle de store producenters kataloger for at finde disse funktiioner og ingen af dem tilbyder noget lignende, i hvert fald ikke i DK. 

Ideen er der men jeg kan dog ikke komme videre. Jeg vil ikke udvikle, producere og sælge produktet. Mine tankerne med det er at jeg gerne vil finde en investor som tror på min ide og sælger ideen videre til dem.

Hvad skal jeg gøre ? 

hvor meget vil en ide koste, får man en procentdel af de som bliver solgt eller hvordan ? 

Er der nogen som kender nogen gode opfinder virksomhed som er interesseret i et lille produkt. 

 

Jeg vil sætte meget stor pris på gode råd og svar på denne tråd.

 

VH.

wow

 

Fra Ludvigsen
Tilmeldt 25. Oct 09
Indlæg ialt: 373
Fra  LudvigsenPatent LudvigsenPatent - Vi beskytter din OPFINDELSE Skrevet kl. 11:18
Hvor mange stjerner giver du? :

Du bør nok før du kontakter en evt samarbejdspartner undersøge om det du vil gøre er nyt og om det evt. kan beskyttes via et patent.

Hvis ikke - du har noget IPR på din ide - har du ingenting hvis en evt. kontakt bliver kraftigt inspireret af et møde med dig og din ide:-) ..

Hvis du vil beskytte din ide skal du først og fremmest fokusere på hvordan du f.eks. rent teknisk gør noget, du  - og gerne andre - opfatter som teknisk unikt.

Du er velkommen til at kontakte mig på info@ludvigsenpatent.dk eller se os på  www.ludvigsenpatent.dk

 

Tilmeldt 28. Jun 07
Indlæg ialt: 284
Skrevet kl. 13:14
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 1 person

Hej bowwow,

Der er ingen normal praksis for, at du kan kommercialisere en idé alene. En idé er ikke omfattet af rettighedsbeskyttelse, hvorfor din eneste mulighed er at enten udvikle din idé så meget, at den i det mindste kan rettighedsbeskyttes, eller finde en køber (som du gør nu), som vil udvikle idéen og give dig royalties.

Jeg tror det sidste bliver svært og vil råde dig til det første. Hvis man tager venturebranchen som eksempel, så værdisættes idéer ofte til kr. 0 (nul). Det vigtige for en investor er ikke så meget idéen i sig selv, men markedspotentialet og især - realiseringsevne. Idéer har ingen realiseringsevne i sig selv, det har team'et som skal realisere idéen og den plan som skal sikre success. En eventuel idékøber vil sandsynligvis tænke sådan, hvorfor din pris for selve idéen nok bliver lavere end du gerne ville have haft den.

Igen, hvorfor ikke modne idéen selv og opnå en højere værdiansættelse ved efterfølgende salg?

Bedste hilsener,
Aleksander :-)

Tilmeldt 21. Feb 10
Indlæg ialt: 6
Skrevet kl. 14:41
Hvor mange stjerner giver du? :

Du bliver nødt til at undersøge din ide på diverse databaser for opfindelser. Ingen vil købe en ide uden at vide noget om dens eksistens på markedet.  Du kan selv gøre det - eller købe en undersøgels. Se BELCODAN under freelancer.

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere