Vi har en ny opstartet delikatesseforretning, og er lidt i tvivl om hvad man som tommelfingerregel skal have af direkte dækningsgrad på varerne. Forretningen sælger eksempelvis chokolade, vin, marmelader, sirupper, olier etc. og ligger på en forholdsvis dyr adresse (I hvert fald over middel). Eksempelvis vil jeg regne det ud sådan (Jeg er ikke regnskabshaj, så ”correct me if I am wrong”) Flødebolle kostpris 8,5 Udsalgspris m. moms 17,0 Udsalgspris ex.moms 13,6 Fortjeneste 5,1 DG (8,6x100/13,6) 37,5% Jeg ved godt at der er gynger og karruseller, men søger bare en tommelfingerregel. Håber på lidt kyndig respons fra nogle der er lidt mere inde i sagerne.
|
DG i delikatesseforretning.
Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
- 1
Side 1 ud af 1 (1 indlæg)