Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Fradrag restauranter; spild

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 4. Dec 12
Indlæg ialt: 1
Skrevet kl. 10:41
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej.


Jeg har på fornemmelsen at der er fradrag i vor branche som vor revisor ikke tager højde for, eksempelvis spild af mad og drikkevarer (vin på glas + propvine)
Det er også svært at holde oversigten helt selv.
Jeg bogfører selv, men hvordan bogfører jeg spild? Og personalets konsumering? 
Er der nogen der har andre tips til fradragsberettigede emner man tit glemmer i retail/restaurantbranchen?

Dbh
Anna 

Fra 3210 Vejby
Tilmeldt 2. Mar 11
Indlæg ialt: 47078
Fra  John Hannover Skrevet kl. 10:52
Hvor mange stjerner giver du? :

det spild burde fremkomme automatisk, f.eks vin - ved at lageroptælling jo vil vise det antal flasker mindre og samme med resten

Personalet må slet ikke, som udgangspunkt; spise og drikke ud over vanlige frugtkurv og te/kaffe - så er det som udgangspunkt fuldt skattepligtigt for dem

Det er kun ved specielt indkaldte personalemøder f.eks men intet dagligt heller ikke ved små tidsforskydninger

Jeg synes du skal finde en revisor du stoler på, så du ikke skal blive afhængig af internettet til at føle dig rolig, men jeg hører ikke noget mystisk her

vh John Hannover

6 stærke Ivæksætterbøger - e-bøger/paperbacks - letlæste I LINK HER 
Intro til regnskab - og Fradrag - e-bøger letlæste I LINK HER

Min gratis blog www.johnhannover.com 

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)