Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Erfaringer med linknetværk

Side 1 ud af 1 (5 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 2. Dec 07
Indlæg ialt: 15
Skrevet kl. 08:21
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej,

Jeg vil høre om nogen vil dele deres erfaringer med linknetværk, fx. om nogen har en ide om hvilke der giver bedst værdi for pengene.

Vi er dog grundlæggende i tvivl om vi skal gå den manuelle vej ift. opbygning af links eller gør brug af et linknetværk. Det er udfordrende at bygge links når man har en ren salgsside uden indhold der er specielt "link-venligt". Man kunne naturligvis gå all-in på den "naturlige" metode. Opbygning af mere attraktivt indhold, evt. tiltag der kan opnå pressedækning osv. 

 

Tilmeldt 5. Mar 20
Indlæg ialt: 225
Skrevet kl. 11:44
Hvor mange stjerner giver du? :

En blanding er vejen at gå. Det giver den mest naturlige linkprofil.

Tilmeldt 2. Dec 07
Indlæg ialt: 15
Skrevet kl. 11:54
Hvor mange stjerner giver du? :

Ja, enig. Men man kan sige gør det selv løsningen nok vil give den absolut mest naturlige, hvis altså man ved hvad man laver. 

Fra Esbjerg
Tilmeldt 9. Apr 21
Indlæg ialt: 3
Skrevet kl. 10:22
Hvor mange stjerner giver du? :
Jeg er dybest set enig i ovenstående - Det mest fornuftige og naturlige er at blande begge tilgange. Det er selvfølgelig krævende at skrive indhold selv og især hvis emnet er "svært" at skrive om. Der er også hjemmesider, hvor du kan få folk til at skrive dine tekster, så kan du selv vælge hvor de skal optræde henne.

Er du sælger til forhandleren, kan det være en fordel at få dem til at linke fra deres sider ind til dig, på den ene eller anden måde.

Du kan også læse gode guides på nettet - Bare søg på google!


//Jakob, Incado
Tilmeldt 2. Dec 07
Indlæg ialt: 15
Skrevet kl. 14:09
Hvor mange stjerner giver du? :

Ja, lader til vi er enige - indtil videre kører vi dog udelukkende gammeldags manuel link building kombineret med løbende at lave mere link-værdigt indhold frem for bare det rent sælgende indhold. Tror det er vejen frem. Vil vil så overveje som sidste udvej at supplere med linknetværk.

Side 1 ud af 1 (5 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere