Problemer med skift fra Godaddy til Siteground

Side 2 ud af 2 (14 indlæg)
Tilmeldt 10. Dec 19
Indlæg ialt: 6
Christianstroem Skrevet 10-12-2019 kl. 13:59
Hvor mange stjerner giver du? :
Er også det jeg tænker. Men de har skrevet at de er på sagen, og navneserverne bør virke om 48 timer. Så håber de har ret i det!

Så dit forslag er at ændre navneserverne inde på DKhostmaster til en af de dns navneserverer der er på gratisdns.dk, indtil jeg får grønt lys fra Siteground?

Men hvordan kopiere jeg dnsoplysninger fra siteground over på det gratis dns? Er ikke den helt store nørd indenfor dette område som i nok også kan fornemme.

Og vil blot lige sig stort tak for at du/i bruger tiden på at hjælpe!
Tilmeldt 10. Dec 19
Indlæg ialt: 6
Christianstroem Skrevet 10-12-2019 kl. 14:02
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej Thomas.

Denne løsning er også den som jeg lidt selv havde tænkt. Håbede dog på at der var alternativer. Disse kan jeg se Karsten kommer lidt med, men er ærligt talt lidt forvirret over hvad jeg bør gøre haha..

Men synes denne giver god mening. Håber bare snart hjemmesiden bliver tilgængelig igen, og så kan jeg stille og roligt tage snakken med Siteground indtil jeg er forsikret om, at alt er som det skal være.

Og vil også lige sige tusind tak til dig for den tid du tager dig til at skrive!
Fra Hjørring
Tilmeldt 28. Oct 19
Indlæg ialt: 97
Karsten Sønderup Skrevet 10-12-2019 kl. 14:16
Hvor mange stjerner giver du? :

Hvis du logger ind i whm hos siteground og trykker på edit dns zone, kan du se dns opsætningen. Disse oplysninger skal du indtaste på samme måde hos gratisdns.

Korte forklaring af grundlæggende dns records: https://larsendata.wiki/gratisdns:simpeldns 

Inden du skifter til gratisdns nameserver hos dk-hostmaster, kan du teste de enkelte typer af records (a, cname etc.) ved at indtast domænenavn, gratisdns nameserver og vælge record type på https://manytools.org/network/query-dns-records-online/ og så sammenligne med dns records hos siteground.

Tilmeldt 19. Apr 07
Indlæg ialt: 6
Thomas Fra  Webkilde webbureau Skrevet 10-12-2019 kl. 14:18
Hvor mange stjerner giver du? :

Karstens forslag med en 3. parts dns service som f.eks. gratisdns kan være en god løsning, som giver dig mere kontrol og du får sandsynligvis hurtigere din side op at køre. Spørgsmålet er hvor tæt skiftet tilbage til Godaddy er ved at være på plads og hvor lang tid du skal bruge på at få sat dig ind i gratisdns. 

Jeg har lige tjekket op på status via https://dnschecker.org/og der er endnu ingen som returnere resolved for din side endnu. Hvis du har mod på at prøve med gratis DNS, så er det ikke så kompliceret, og der er god hjælp at hente hvis du google "gratisdns guide". 

Side 2 ud af 2 (14 indlæg)