Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Gaming

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 18. Oct 19
Indlæg ialt: 1
mehvish Skrevet 18-10-2019 kl. 14:34
Hvor mange stjerner giver du? :
Jeg er studerende på KEA og laver en bacheloropgave om video games. I 2018 har WHO (World Health Organization) klassificeret at spille for meget video games som "Gaming Disorder". På den anden side, har en dansk forening kaldet CfDP introduceret et spilprogram, der skal hjælpe børn, der har problemer som depression, ensomhed osv. I dette program socialiserer børn hinanden og spiller computerspil sammen. Ifølge CfDP hjælper dette program børn med at være mere proaktive og også at bekæmpe deres problemer som depression osv.

Så jeg vil gerne vide om, hvad I synes om børn i alderen 8-15 år, der spiller video games i dag, og vil I støtte CfDP's spilprogram?

Jeg vil være glad for at høre jeres meninger her. Det vil også hjælpe mig meget, hvis I kan også udfylde min online survey. Tusind tak. Bare copy paste følgende link i browser: freeonlinesurveys.com/s/PLELGwfQ
Tilmeldt 18. Oct 19
Indlæg ialt: 3
Morten Degnebolig Skrevet 18-10-2019 kl. 22:24
Hvor mange stjerner giver du? :
Nu vil jeg starte med at sige at jeg kender ikke CfDP's spilprogram, men jeg vil lige knytte en kommentar til "Gaming disorder".

Selve begrebet "Gaming disorder" er en smule mere end blot at "spille for meget". Det handler nærmere om at man spiller i en sådan grad at en spil for store negative konsekvenser for ens liv udenfor skærmen, bl.a. personligt, jobmæssigt, socialt, familiært og meget andet.

Faktisk er WHO og CfDP meet enige om spilafhængighed. Jeg må ikke linke til deres hjemmesider, men jeg fandt hurtigt to, nærmest identiske, beskrivelser fra hhv. WHO og CfDP.

Derfor vil jeg også tro at CfDP netop arbejder imod dette. Altså at deres program (Formentligt) skal sørge for at spillende har positive konsekvenser for det ovennævnte: Spil kan godt give positive ting bl.a. socialt, familiært og ift uddannelsesmæssigt. hvis er er bygget op rigtigt og bruges rigtigt.

Så for at gøre en lang historie kort: Så støtter vil jeg blindt stole på at CfDP's program går i tråd med WHOs anbefalinger, og jeg vil derfor bakke 100% op om det
Tilmeldt 30. Oct 19
Indlæg ialt: 1
NoahBach Skrevet 30-10-2019 kl. 11:08
Hvor mange stjerner giver du? :
For nylig stødte jeg på en undersøgelse foretaget af britiske forskere om en spilforstyrrelse. Som et resultat kom de til den konklusion, at spillidelse mere er en konsekvens af andre lidelser end en uafhængig sygdom. Jeg tror, at en spilfordeling kunne tilskrives nordspil.com spil fra en bestemt genre. Jeg deler også den opfattelse, at spillidelsesforstyrrelse er en konsekvens af ensomhed eller depression og dens årsag.
Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
E-handel, Internet & Online marketing er venligst sponseret af:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere