Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Hvor finder vi advisoryboard medlem?

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 20. Apr 18
Indlæg ialt: 32
Skrevet kl. 10:30
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Amino

Vi er en lille håndværker virksomhed (ApS) i hastig udvikling. Vi har i en periode overvejet at få en professionel bestyrelse, men er kommet frem til at det nok vil være at skyde over mål. Vi har derfor besluttet at finde 1-2 personer som kan indgå i et advisory board som kan fastholde og forbedre udviklingen i virksomheden.

Vi har ikke og er ikke interresseret i at indrage venner og familie da vi gerne vil have helt reel og upartisk rådgivning af personer uden personlig tilknytning.

Vi har lavet lidt research på nette og har fundet ud af at der findes et hav af konsulenter der tilbyder dette.

Vores problem er dog at det virker som om at mange af disse ikke har erfaring med håndværkervirksomhedder og mindst lige så mange lyder som nogle "smart i en fart" sælgertyper der kan alt på den halve tid.

Er der nogle af jer der har erfaring med at finde eksterne rådgivere og evt. har nogle anbefalinger. Vi har ikke lyst til at spilde tiden på standart sælgere med standart løsninger.

Med venlig hilsen

Morten Larsen

Tilmeldt 15. Feb 18
Indlæg ialt: 360
Fra  Lillebælt Revision Statsaut. Revisionsanpartsselskab Skrevet kl. 12:18
Hvor mange stjerner giver du? :

I skal først og fremmest overveje hvilke kompetencer, som I har brug for.

Er det indenfor jura, økonomi, salg, HR eller ?

Hvis du ikke selv kender nogen med de rette kompetencer, så prøv at henvende dig til det lokale tiltag til erhvervsfremme, fx. Erhvervscenter Fyn (www.ehfyn.dk) eller www.ehhs.dk for København og omegn.

Fra København
Tilmeldt 30. Jul 07
Indlæg ialt: 2196
Skrevet kl. 12:40
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Morten,

Jeg forstår godt, at I tænker at det vigtigste må være nogen, som har forstand på håndværksvirksomheder.

Det kunne dog ikke være mere forkert.

Det vigtigste er at tilføre din virksomhed kompetencer, som I ikke selv har. Så det I skal sætte jer ned og finde ud af er: Hvilke kompetencer mangler vi? Hvor synes vi ikke at vi er stærke nok? Hvad er det for en type beslutninger, som vi oftest mangler sparring til?

I behøver ikke et spejl af jer selv. Så kender I nemlig allerede vedkommendes svar på alting og det duer ikke.

I kan bruge folk, der er i industri eller håndværksfag, men ikke i jeres egen branche. Måske kan I bruge personer, som har erfaring med fabrik eller produktion, som kan hjælpe med at etablere systemer. Eller folk med forstand på økonomi og salg. Måske nogen, der er skarpe til iværksætteri.

Det skal selvfølgelig koste lidt, men de fleste vil hjælpe jer til overkommelige penge, specielt hvis I selv tager første approach og beder om hjælpen. 

Tilmeldt 15. Nov 18
Indlæg ialt: 15
Skrevet kl. 14:54
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Morten,

Jeg har startet www.nBoard.dk som er Danmarks største jobbørs for bestyrelsesposter/advisory boards. Vi har pt. 350 stærke kandidater, som alle gerne vil rådgive, hvor du kan gå på jagt. Kontakt mig på jb@nboard.dk eller 42707181 så kan snakke nærmere.

Mvh.
Joakim

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere