Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Indretning af "erhvervskøkken"

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
  • 1
Fra Midtlangeland
Tilmeldt 18. Oct 08
Indlæg ialt: 54
Fra  Spodsbjerg Maskinværksted Skrevet kl. 10:45
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Amino'er.

Mon der er nogen der ligger inden med konkret viden, om at opstarte en mindre fødevarvirksomhed. og indrette et køkken til formålet ?
Har læst en masse på fødevarestyrelsens hjemmeside, men mangler lidt mere konkrete svar.

Planen/ønsket er at indrette et mindre køkken på privatadressen (ca 15kvm), som kan godkendes af fødevarestyrrelsen, vil dette være muligt?
Lokalet vi ønsker at bygge, er pt med glat betongulv, og ydervægge i gasbeton.  Som indvendig væg vil vil lave en væg beklædt med vådrumsgips, glasvæv og vaskbar maling.
Ydervæggen, der pt er gasbeton,og vægge bag arbejdsborde vil vi beklæde med aluplader, fra gulv og op til 1,5 meter over gulvet, derover glasvæv, og vaskbar maling.

Selve køkkenet skal primært bruges til fremstilling af lejlighedskager og fyldte chokolader med salg til forbrugeren, og kager/tærter til lokal cafe.

Hvis der er nogen der har gode råd osv i forbindelse med ovenstående, så  hører jeg gerne.

Mvh
Mikael

Tilmeldt 27. Aug 08
Indlæg ialt: 1161
Skrevet kl. 18:23
Hvor mange stjerner giver du? :

jeg har hørt, at overalt skal være fliser.

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)