Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Linkbuilding - hvordan kommer vi igang?

Side 3 ud af 4 (32 indlæg)
Tilmeldt 15. Dec 11
Indlæg ialt: 16
Skrevet kl. 17:55
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej ;)

Jeg vil lige dele et blogindlæg om linkbuilding: http://www.omm.dk/2018/04/11/linkbuilding/

Der er gode tips til at komme i gang med at forøge trafikken på hjemmesiden.

Fra Frederiksberg
Tilmeldt 13. Jun 16
Indlæg ialt: 1132
Skrevet kl. 18:20
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 3 person

Hej Katrine. 

Jeg tillader mig at komme med konstruktiv kritik (som jeg også gjorde på Facebook, da du delte dit indlæg her) omkring din artikel. 

Et link fra Twitter og Facebook er ikke et 100 DR backlink. Sådan fungerer de sociale medier ikke. Naturligvis kan det trafikskabende element have en værdi - men at kalde det linkbuilding at linke fra Twitter... hmm... Hertil skriver du i en kommentar: "Jeg vil vove at påstå, at de sociale links har på det seneste haft større indflydelse på ranking. Hvis du opretter en social virksomhedsprofil vil det signalere troværdighed og selvom der er nofollow på de sociale medier, vil Google betragte det som et validt link. En Twitter-profil bør derfor indgå som valg, for at skaffe linkkilder."

Har du en case på det? Det vil være utrolig interessant og lærerigt for mig at se. Smile1

Ydermere tillader jeg mig lige at anholde et citat: "Skriv indhold til blogs og magasiner, som normalt ikke dækker dit forretningsområde." Det er positivt at få en række links fra domæner, der har relevans for ens eget. 

Derudover kommer du med nogle gode tips. Specielt tippet om at analysere konkurrenternes website (og linkprofil) er super godt: Her er det (næsten) altid utrolig gode linkmuligheder at hente. 

Jeg håber, at vi kan igangsætte en konstruktiv dialog omkring linkbuilding og ingen "du-skal-slet-ikke-kritisere-mit-indlæg-"kommentarer som på Facebook. 

Fra Randers
Tilmeldt 30. Sep 12
Indlæg ialt: 32
Fra  L-living Skrevet kl. 19:40
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Sander

Har været der, og nogle af dem var også ok, men der skal sorteres lidt i det.

Det er så ikke gratis mere, der findes nu to betalings løsninger, men sådan er der jo udvikling i alt. :-)

Hvis du finder nogle nye, må du endelig sige til.

Ove

Med venlig hilsen

Ove Aagaard - www.l-living.dk

Tilmeldt 18. Aug 14
Indlæg ialt: 26
Skrevet kl. 17:19
Hvor mange stjerner giver du? :

Jeg kan anbefale at signe up hos ahrefs.com - det koster nogle penge, men I kan prøve det for kun 7 dollar. Det kan give et meget godt overblik over, hvilke linkmuligheder, der er - samt hvordan andre gør det. Se hvordan de "profesionelle" har lavet links - og se hvilke links jeres konkurrenter har. :)

Hvis I gerne vil lære al teorien bag linkbuilding, så kan kan Henrik Bondtoftes "Linkbuildingbogen" anbefales. Det er biblen inden for linkbuilding.

Tag evt. også et lyt til dette relevante afsnit fra Marketing Brief:
http://marketingbrief.dk/nemmeste-linkbuilding/

God vind!

Tilmeldt 20. Apr 18
Indlæg ialt: 1
Skrevet kl. 07:02
Hvor mange stjerner giver du? :
Fra Slagelse
Tilmeldt 13. Jun 09
Indlæg ialt: 941
Fra  Grønlund Web Skrevet kl. 08:54
Hvor mange stjerner giver du? :

Ove Aagaard:

Hej Sander

Har været der, og nogle af dem var også ok, men der skal sorteres lidt i det.

Det er så ikke gratis mere, der findes nu to betalings løsninger, men sådan er der jo udvikling i alt. :-)

Hvis du finder nogle nye, må du endelig sige til.

Ove

Jep, der er blevet ændret lidt på projektets strategi, ligesom med alle andre virksomheder.

Dog er der stadig muligheder for at få 5 gratis linkmuligheder ved at signe sig op på siden, samt betalte løsninger til dem, der vil have endnu flere linkmuligheder eller helt slippe for selv at bygge links.

Tilmeldt 26. Apr 18
Indlæg ialt: 27
Skrevet kl. 18:31
Hvor mange stjerner giver du? :

+1 på de danske links i stedet for de udenlandske

Gør det selv eller få 3 tilbud på på din bilreparation hos Autospecialist.dk

Tilmeldt 1. May 18
Indlæg ialt: 2
Skrevet kl. 11:06
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Ron

Du virker til at have rimelig godt styr på området SEO! Jeg er selv en ung knægt der er i gang med at suge til mig med alt den SEO viden jeg kan bruge. Jeg sidder pt. og laver hjemmeside optimering, og roder i den forbindelse også med SEO. Jeg vil lige spørge dig om et hurtigt spørgsmål, hvis du selvfølgelig ikke har noget imod det :) 

- Content is King, er det som de fleste SEO eksperter siger, men skal indholdet være unikt og differentieret? Jeg sidder og arbejder på www.danbit.dk og vi skifter snart hjemmeside, da den gamle er rimelig forældet som du måske kan se. Jeg har overvejet at Copypaste en generel tekst ind under samtlige produkter, da det vil give mere tekst, men det er selvfølgelig knap så unikt. Har du nogle gode råd til netop dette? Skal man selv skrive teksten, eller kan man genbruge generel tekstmateriale og indsætte under flere forskellige produktkategorier, så de derfor får mere tekst og fylde? Produktbeskrivelse og title tags er selvfølgelig forskelligt fra produkt til produkt :-) 

Tusind tak på forhånd. 

Tilmeldt 29. Oct 16
Indlæg ialt: 125
Skrevet kl. 13:22
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Jonas,

Går ud fra, at det er mig du råber efter;)

"Content is king" er ved at være "the content king is everywhere"- -> Så hvis dette er et af de bedste SEO-råd, som du let finde frem til, skal du finde nogle andre SEO eksperter at få viden fra. Mange ord er stadig bedre end få (på hver landingsside), særligt hvis hele teksten er skrevet korrekt men lige meget hvilken niche der er tale om, så er mange ved at være med her og +20 eller +40 ord en konkurrenterne batter intet. Altså inden du læser videre, så skal du vide at jeg primært gør mig i affiliate marketing og i nogle tilfælde blot skal have nogle websites/blogs op på #1-3 i nogle måneder hvorefter jeg kan leve med, at de bliver pillet ned pga. aggressiv link building teknikker mv. Så mine metoder vil måske ikke virker for dig.

Det bedste råd du kan få fra SEO-eksperter (inkl. dem der tror de er) vil være, altid at tænke ROAS inden du bruger en eneste time på noget. Lige meget om vi taler on-page eller off-page, tænk ROAS, ROAS, ROAS, både på kort og lang sigt. Alt tekstudarbejdelse vil tage tid, så inden du indsætter tekst nogle steder, skriver nyt eller gør det eksisterende godt, undersøg om det virkelig her, at tiden skal bruges.

Allerede nu håber jeg, at du har fået lidt mere ro på. -> For du kan hverken skrive den rette tekst eller placerer den det korrekte sted uden at lave forarbejder og gør du alligevel, vil du alligevel ramme meget ved siden af, særligt de langhalede søgeord vil du skyde helt forbi. Bemærk at jeg har ignoreret det med ny hjemmeside, da jeg ærlig talt ikke tror på, at det vil give dig en helt ny verden men mere up-to-date er altid at foretrække.

Jeg gør dette indlæg meget kort, da du allerede er ved at suge viden til dig så der er ingen grund til at lave det super langt. Det første du gør inden du begynder er at finde ud af hvilken webshop-vej du vil gå. Basic el. SILO-vejen (Du finder en masse viden herom på BHW).

Du vil gerne gøre det godt, og nok bedre end dine konkurrenter men pt. er du ude i gætværk. Dvs du skal i gang med at lave dig et overblik over, hvem dine konkurrenter er og hvad de gør godt samt hvad du selv kan gøre bedre. Din rank vs. konkurrent 1, konkurrent 2, konkurrent 3 osv på alle de vigtigste søgeord. Du skal kaste blik på teksterne på hver eneste landingsside og tjekke interne links samt evt. links ud herpå. Du skal kaste et blik på søgeordstæthed mv og tjekke op på brugen af schema, dublin core osv. Når du har lagt disse data ind i excel (eller hvad du ellers bruger) kan du begynder at tage det bedste tekst fra diverse og blande sammen til én enkelt "supertekst" og sådan gør du for hver produkt/side du har. Grunden til jeg nævner deres rank er at du også skal ind og se på DA, PA, CF og RD (brug serpchecker.com) for at finde frem til, hvor lang din tekst faktisk behøver at være / hvor grundigt du skal gå til den. Allerede nu hvor vi kender til konkurrenternes tal ved du om nok tekst + tid alene vil kunne gøre det eller der skal mere arbejde til. Gør de det så utrolig godt vil næste skridt være de tekniske optimeringer nu hvor du har meget fokus på tekst og til slut stærke links "hjem". -> Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken hvis 10 konkurrenter til sammen kan give dig den flotteste og mest korrekte. Når den så er lavet skal du til at tænke på keywords med lang hale. Dvs du skal have fundet dem hvor konkurrencen er lav og søgevolumen høj (kwfinder.com) så du har lidt ekstra at indsuge med, på hver produkt næsten uden merarbejde hvor konkurrenter ofte ikke er med på vognen. Bemærk jeg nævner serpchecker og kwfinder da du har to-fem gratis lookups om dagen men mange andre værktøjer kan det samme.

Ligeledes skal du nok have fundet dig en ranktracker. Ikke fordi du skal sidde som en høg og overvåge dine placeringer men disse er også med til at give indblik i, hvor du skal bruge din tid. Falder et produkt f.eks. i rank over længere tid, som du faktisk gerne vil sælge og gerne mest muligt, selvfølgelig, kan du her gribe bolden og foretage de nødvendige optimeringer så din rank går op igen. -> Langt nemmere på denne måde end du efter 3. mdr finder ud af, at produktet X er blevet skubbet ud og du nu vil have det tilbage hvor det har betydning.

Men vent nu til din nye hjemmeside er på plads da den kan have stor betydning for, hvilken rækkefølge du skal gøre hvad i. Hvis ny platform er = nye URLér, skal du jo hellere bruge tid på at lave redirects end at lave en tekst der måske får effekt efter et par måneder og fuld effekt efter et halvt år. Den der med en god tekst og en måned, BUM, #1-3 holder kun, hvis niche med lav konkurrence eller andre virkelig gør det direkte dårligt. Og tak fordi du stadig ser mig som ung, den vil jeg leve på et par dage;).

Håber det vil give nogenlunde mening og igen, spørg 10 "SEO-eksperter" og få 10 forskellige best-ways til nøglen, til skyerne. En ting er de der gør hvad alle gør noget andet er dem der prøver en masse af på testsites og finder frem til hvad der virker. Og nu hvor du er ung og det lader til du skal prøve ting af. Køb for guds skyld ikke links på f.eks. fiverr medmindre det er på dine konkurrenter. Deres link building med rank-garanti er faktisk bedre til negativ SEO end at få én selv op da de er enormt spammy og har set tilfælde af penalty her, mange gange.

Mvh Ron.

Udvikler / IT-Support / Hosting Sysadmin & SEO / Linkbuilding / Fotograf midtjylland

Tilmeldt 3. Nov 17
Indlæg ialt: 2
Skrevet kl. 13:40
Hvor mange stjerner giver du? :

Men de leverer ikke DK domæner? 

Side 3 ud af 4 (32 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere