Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Salg af lysestager i Kina - hvordan?

Side 1 ud af 1 (5 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 26. Aug 15
Indlæg ialt: 12
Skrevet kl. 20:30
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Aminoer,

Jeg har sammen med min far designet og produceret lysestager i flere år i Danmark, og vil nu undersøge muligheden for at eksportere til Kina. Vi har dog ikke erfaring med dette, og vil derfor høre om der er nogen der ved, hvordan man kan gribe det an? Vi søger helt konkret folk der kan sælge produktet i Kina, samt folk der ved, hvordan man introducerer produkter på det kinesiske marked, herunder diverse tilladelser, markedsføring osv. 

Er der nogle forhold man skal være opmærksom på, og hvad vil det koste at få et produkt på det kinesiske marked?

Alt er klar omkring produktet, så vi vil kunne starte salget med det samme. Produkterne kan findes på www.oskarsdesign.dk, og det er selvfølgelig planen at der skal laves en mere Kina-venlig hjemmeside

/Anders

Fra Aarhus
Tilmeldt 2. Jun 08
Indlæg ialt: 11
Skrevet kl. 09:27
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Anders

Det lyder som et rigtig spændende projekt og du har nogle fine produkter. Jeg har desværre ikke personligt erfaring med eksport til Kina, men mødte en til en konference, der havde haft rigtig gode erfaringer med en kombination af de offentlige tilbud og en privat virksomhed der havde specialiseret sig i Kina. Du kan måske Google lidt, da der helt sikkert er mange ( også internationale ) bud.

Jeg har tidligere benyttet forskellige ambassader. De tager nu penge for hjælpen, men er som oftest virkelig kompetente. Ellers tjek eksempelvis http://kina.um.dk/da/eksportraadet/

Ellers er der som sagt også private danske virksomheder som http://www.dk-export.dk/raadgivning/

Håber du finder ud af noget godt og får succes med det !

Venlig hilsen
Martin

Tilmeldt 26. Aug 15
Indlæg ialt: 12
Skrevet kl. 20:55
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Martin,

Mange tak for svaret og de gode råd. Jeg vil prøve at kigge nærmere på det du henviser til, måske det kan hjælpe os med at finde de rigtige partnere, eller give os et indblik i, hvad det kræver at eksportere til Kina. 

Mvh
Anders

Tilmeldt 4. Feb 08
Indlæg ialt: 1313
Fra  Kirstens Quilt Skrevet kl. 21:36
Hvor mange stjerner giver du? :

Er der overhovedet et marked for lysestager (som vi kender dem) i Kina???? Synes ikke lige jeg har set at stearinlys er et stort hit i Kina???

MVH

Kirsten

Kirsten www.kirstensquiltshop.dk

Tilmeldt 26. Aug 15
Indlæg ialt: 12
Skrevet kl. 08:07
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Kirsten,

Tak for svaret. Jeg har endnu ikke beregnet markedsstørrelsen på lysestager i Kina, men jeg ved bare at andre danske designmærker som Georg Jensen, Piet Hein osv. er på markedet og satser bl.a. på lysestager. Det er selvfølgelig også ét af de områder vi skal have afklaret 100%, før vi går ind på markedet, og er også én af de opgaver vi søger lidt mere Kina-viden til, for at få den mest nøjagtige beregning af mulighederne.

Mvh
Anders

Side 1 ud af 1 (5 indlæg)