Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Får du ekstern hjælp vedrørende SEO?

Side 1 ud af 2 (13 indlæg)
Fra Svendborg
Tilmeldt 27. Mar 14
Indlæg ialt: 34
Fra  Animaks Skrevet kl. 09:17
Hvor mange stjerner giver du? :

Hejsa.

Jeg bliver nogle gange ringet op af diverse personer/firmaer der tilbyder at hjælpe med SEO på min webshop og indtil videre har jeg takket pænt nej tak, da jeg mener at de som ofte overdriver gevaldigt når de garanterer at jeg kommer til at ligge på førstesiden på Google på mine vigtigste søgeord osv.
De lover som regel en masse ting for et årligt beløb der svinger mellem 5.000-10.000kr. per år.
Selvfølgelig ville det være fantastisk og sikkert også rentabelt at ligge højt på Google på de (måske 10) vigtigste søgeord, men som skrevet, så takker jeg i 99.9% af tilfældene nej tak til sådanne tilbud.

MEN jeg er jo selv en amøba hvad angår SEO og er ikke i tvivl om at min webshop kan SEO-forbedres rigtigt meget og dermed måske generere flere kunder... Men tvivlen nager... kan det betale sig...

Derfor vil jeg høre jer om det er nogle af jer der bruger et eksternt firma til løbende SEO-optimering og om dette for jer er rentabelt.
Det ville også være super dejligt at høre hvad firma/person i bruger, da det med 110% sikkerhed er mange "fantaster" der ude der lover guld og grønne skove...

Med venlig hilsen
Peter

ANIMAKS.DK Stort udvalg af naturlige tyggeartikler og ben til hund i alle størrelser.
Vi har også MEGET billige loppemidler i alle de kendte mærker.

Fra Hillerød
Tilmeldt 10. Nov 07
Indlæg ialt: 2846
Skrevet kl. 22:04
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 4 person

Groft sagt: Hvis du vil hyre hjælp til SEO, så lad være med at hyre nogle af dem, der ringer til dig og lover guld og grønne skove.

Tilmeldt 16. Sep 09
Indlæg ialt: 2179
Fra  Tekstfokus Skrevet kl. 22:29
Hvor mange stjerner giver du? :

Nu hvor du beskriver dig som en "SEO-amøbe", kunne det jo være interessant at vide, om du selv ved, hvilke søgeord der kunne være de vigtigste? :)

SEO er jo mange ting - teknisk gennemgang af hjemmeside - linkbuilding - tekster på hjemmesiden osv. 

Du skal være rigtig kræsen, hvis du vil hyre SEO-hjælp. Der er mange dygtige SEO-folk. Men pas på dem, der vil forpligte dig til et langvarigt løbende abonnement på nøgleord, de mere eller mindre selv vælger - uden at de samtidig forpligter sig til at aflægge rapport om, hvad de har lavet for pengene, og hvilke resultater det har givet.

10 000 er mange penge. Derfor er mit allerbedste råd, at du selv sætter dig ind i basic SEO. Så kan du meget bedre skelne skidt fra kanel og finde ud af, hvad du selv vil stå for. :) Ellers skal jeg da gerne anbefale dig et par SEO-folk, men igen afhænger det lidt af, hvad du vil have lavet, og hvor meget du selv vil gøre.Tilmeldt 16. Sep 09
Indlæg ialt: 2179
Fra  Tekstfokus Skrevet kl. 22:31
Hvor mange stjerner giver du? :

PS: Gør tydeligt opmærksom på dit nyhedsbrev og skriv, hvorfor folk skal tilmelde sig! Du kan godt lokke folk ind på en webshop med SEO - men derfra er det din opgave at fastholde dem og få dem til at komme igen og igen. :)

Fra Hadsten
Tilmeldt 29. Jan 09
Indlæg ialt: 4774
Fra  Nielco IT OnlineSynlighed.dk Skrevet kl. 23:23
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 2 person

Hej Peter.

Det er forståeligt, at du finder det svært at gennemskue tilbud og løfter fra SEO telefon-sælgere, der har behov for at kanvas-sælge.

Det sker faktisk jævnligt, at vi i OnlineSynlighed.dk bliver ringet op af SEO telefonsælgere, som end ikke har tjekket, hvem de har ringet til, og slet ikke set hjemmesiden inden de ringer.

Mit råd til dig er, at du skal spørge efter referencer hos de SEO virksomheder og -konsulenter, du føler størst tillid til.

Og så kan du sikkert også gøre noget selv.
Prøv evt. at se på denne liste med seo tips til webshops:
https://onlinesynlighed.dk/blog/60-online-marketing-tricks-seo-tips-til-webshops/

Og følg nogle af webshop specialister som eksempelvis Morten Vadskær http://www.amino.dk/blogs/mortenvadskaer/default.aspx

Og tjek bloggene fra et par af dansk SEOs rockstjerner.. Thomas Rosenstand fra concept-i
http://www.concept-i.dk/blog
og Mikkel deMib hos Waimea http://www.waimea.dk/blog/

Håber det giver dig lidt inspiration.

Dbh John

OnlineSynlighed.dk | Søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads, Facebook Annoncering og Online Reputation Management.
Kontakt os på mail@onlinesynlighed.dk eller telefon +45 70 13 63 23
Jeg er partner i UlovligKopiering.dk, der hjælper virksomheder, som får kopieret online indhold.
Find mig på LinkedIn

Fra Holte
Tilmeldt 26. Nov 08
Indlæg ialt: 95
Skrevet kl. 21:13
Hvor mange stjerner giver du? :

Start evt. med at scanne din shop med Monsido (http://monsido.dk) - det koster ikke noget for de første 100 sider, og så kan du se om der er noget on-page-SEO du skal kigge på. Det er ikke et alternativ til en SEO-konsulent, men du kan blive gjort opmærksom på de mest almindelige fejl du kan rette.

Tilmeldt 23. Feb 12
Indlæg ialt: 6
Skrevet kl. 23:47
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 1.0 stjerner givet af 1 person

Hvis du vil blive set på Google så skal du vises på side 1.

Skal du bevare en hemmelighed, så bare læg den på Googles side 2. Her er der ingen der kigger.

Fra Odense
Tilmeldt 6. Mar 15
Indlæg ialt: 55
Skrevet kl. 13:30
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Peter

Jeg kan godt forstå din skepsis og måske lille forvirring.

Men for det første så vil jeg med det samme slå fast, at taler du med firmaer som garanterer dig, at du kan ligge øverst på side 1 så skal du være varsom! Da det, som mange andre ting i livet, er svært at garantere noget især når det kommer til SEO og ranking!

Jeg arbejder selv for et SEO firma ved navn SEOgruppen http://www.seogruppen.dk/ og vi gør en dyd ud af at være ærlige overfor vores kunder og fortæller dem hvordan det hele forholder sig og hvad vi vil gøre for at netop de kan blive mere synlige på Google.

Skulle du være interesseret i at tale nærmere omkring din virksomhed ang. webshop, SEO m.m så synes jeg helt klart at du skal sende mig en mail på ac@seogruppen.dk til en helt uforpligtende samtale, hvor du kan få stillet nogle spørgsmål og jeg kan give dig nogle svar :)

Og i forhold til det med at ligge på side 1 kontra f.eks side 2 på Google har jeg nogle statistikker fra sidste år samt meget mere her på dette link:

http://moz.com/blog/google-organic-click-through-rates-in-2014

Her kan du bl.a læse om hvordan 71,33% af folk der søger på Google clicker ind på noget på side 1 mens side 2 og 3 tilsammen "kun" får 5,59% click.

Når vi så er på side 1 får de øverste 5 organiske søgninger hele 67,60% af alle de besøgende mens nr. 6-10 samlet står for 3,73% af de besøgende så derfor kan/er det svært at ligge deroppe (selvfølgelig alt afhængig af hvad det omhandler). Derfor vil nogle firmaer prøve at sælge sig som og love ting de ikke er herre over for at få flere kunder ind.

Jeg håber at høre fra dig Peter.

Mvh.

Anders Christensen

Store kompetencer & erfaringer med bl.a SEO, AdWords, Google Shopping & online marketing. Få et uforpligtende tilbud - SEO Gruppen

Fra Lyngby
Tilmeldt 2. Nov 11
Indlæg ialt: 22
Fra  stammer.dk Skrevet kl. 10:12
Hvor mange stjerner giver du? :

Som de andre skriver, så skal man passe på med SEO firmaer, som der lover resultater.

Der findes dog et hav af blogs, hvor du kan læse mere omkring søgemaskineoptimering - jeg skriver selv på min egen http://stammer.dk.

Jeg arbejder for Waimea Digital, hvor der også bliver skrevet en del om det - læs bloggen her http://www.waimea.dk.

Hvis du vil guides igennem linkbuilding, som er den vigtigste del af SEO, så kan du med fordel også læse nogle af Henrik Bondtoftes indlæg på http://www.henrik-bondtofte.dk.

Udover de tre, som jeg selv skriver og bruger når der bliver skrevet noget nyt, så findes der også en masse andre. Så mulighederne for, at blive klogere er mange, herudover findes der en masse bureauer, som der både er kompetente og erfarne som der kan hjælpe dig. Dog, så skal du nok op i mere end blot 5.000-10.000 kr pr. år, da du nok ellers ikke vil få specielt meget ud af det. 

Fra København
Tilmeldt 29. Oct 10
Indlæg ialt: 587
Fra  Florence Marketing Føns.com Skrevet kl. 14:48
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 1 person

Mange har budt sig til her i tråden (så det holder jeg mig fra...), men vil komme med et råd: hvis du har en anelse interesse i SEO (og det bør du have, hvis du er seriøs med din online forretning, hvilket det også lyder til, at du er), kan du med fordel tage et SEO kursus hos en velrenommeret SEO konsulent. 

Efter endt kursus ved du måske nok til, at du selv kan arbejde effektivt med SEO og hvis ikke, så er du i hvert fald rustet til at købe SEO hos et firma og kan stille SEO firmaet de rette spørgsmål ;)

Side 1 ud af 2 (13 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere