Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

SEO pris

Side 1 ud af 1 (9 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 21. Feb 14
Indlæg ialt: 29
Skrevet kl. 11:55
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få lavet noget seo på min hjemmeside, er der nogle der kan fortælle mig, hvad det koster? Jeg har prøvet at google lidt rundt og jeg synes det er meget forskelligt hvad priserne ligger på.

Tilmeldt 2. Jul 08
Indlæg ialt: 2813
Skrevet kl. 12:16
Hvor mange stjerner giver du? :

Det er et meget bredt spørgsmål.
Du kan ligeså godt spørge om hvad en bil koster.

SEO er mange ting. Prøv at komme med info om hvad det er du vil have lavet af seo .

Og så er priserne jo op til det enkelte firma. Nogen tager 100 kr i timen andre 1000 kr i timen og andre tager en fast pris for en bestemt opgave og den variere lige så meget fra firma til firma

Fra Ringe
Tilmeldt 5. Jul 14
Indlæg ialt: 217
Skrevet kl. 12:17
Hvor mange stjerner giver du? :

Nogenlunde det samme, som det koster at få anlagt en ny terrasse ;)

Når vi ikke kender omfang, konkurrencesituation, udgangspunkt osv er det umuligt at sætte en pris :)

Tilmeldt 21. Feb 14
Indlæg ialt: 29
Skrevet kl. 12:28
Hvor mange stjerner giver du? :

Som i nok kan fornemme aner jeg intet om det. 
Jeg vil rigtig gerne at min hjemmeside kommer op som en af de første på google. 

Tilmeldt 2. Jul 08
Indlæg ialt: 2813
Skrevet kl. 12:33
Hvor mange stjerner giver du? :
Tilmeldt 26. Jul 14
Indlæg ialt: 41
Fra  40plus.dk Skrevet kl. 14:08
Hvor mange stjerner giver du? :

Som du selv er inde på - og som det også nævnes i andrre svar i tråden - kan priserne jo variere rigtig meget. Det kommer naturligvis meget an på, hvad du skal have lavet og ikke mindst hvem du vil have til at lave det. Der er altså både forskel på kvantitet, kvalitet og pris. Og som med så meget andet er det måske ikke altid, at der er 100% sammenhæng mellem disse ting - men ofte er der.

Jo mere du selv ved om SEO (ikke at du behøver at være ekspert), jo lettere er det ofte at stille de rigtige spørgsmål og derved opnå lige netop det du har behov for. For når det drejer sig om SEO kan man let komme til at købe for lidt/billigt. Men man kan så sandellig også komme til at købe for meget/dyrt. Det afhænger af flere ting, hvad du vil have brug for. Er dit website f.eks. 100% optimeret og "spiller" det i alle ender og kanter er det nok "bare" off-site seo du skal kigge på. Men eellers skal du nok have fat i en, som kan hjælpe både on-site og off-site. Og min erfaring er som oftest, at der altid er noget man kan gøre bedre. Både on-site og off-site.

Et godt sted for dig at starte kan (som det også allerede er nævnt) være med bogen seo-lex. Den kommer omkring mange aspekter indenfor seo-faget.

mvh.

Dating på 40plus.dk - stedet hvor voksne mødes.

Fra Lyngby
Tilmeldt 2. Nov 11
Indlæg ialt: 22
Fra  stammer.dk Skrevet kl. 14:16
Hvor mange stjerner giver du? :

Skriv til os på info@waimea.dk så kan vi finde ud af noget :-) 

Fra København
Tilmeldt 25. Oct 09
Indlæg ialt: 286
Fra  Helion Digital Skrevet kl. 17:02
Hvor mange stjerner giver du? :

Start med at linke til din hjemmeside. Så er der sikkert nogen som vil give dig nogle gode bud på hvad du kan starte med at forbedre, helt gratis.

Og så bliver det også meget lettere at give gode råd om hvor du kan købe dig til SEO, da det kan være meget afhængig af hvor langt du er i forvejen.

Fra København
Tilmeldt 7. Feb 10
Indlæg ialt: 367
Fra  Anton Hoelstad ApS - Google Ads ekspert & AdWords specialist Skrevet kl. 01:55
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 1 person

Som det bliver nævnt så mange gange, så er det utroligt individuelt og ikke noget vi kan give dig svar på uden at kende til en del forskellige faktorer for lige netop dig og din hjemmeside. Der findes flere forskellige prismodeller, og mange forskellige priser alt afhængig af hvem du vælger.

Ift. prismodeller arbejder de fleste efter en af disse 3; timepris, pakkepris eller "No Cure No Pay". Altså enten en pris pr. time, en samlet pris for en mængde arbejdsopgaver, eller en hvor konsulenten kun får betaling hvis du ser resultater. Sidstnævnte er der meget få der arbejder efter, eftersom det er Google der er dommer over dine placeringer, og intet kan garanteres. Og selvom du ikke får resultater vil konsulenten stadig gerne have noget ud af de timer der er lagt i arbejdet.

Ift. prisen skal du overveje om du synes det er bedst for dig og din hjemmeside at vælge en billig konsulent eller en dyr. Du kan med garanti finde freelancere her på Amino som er villig til at lave SEO for dig for 300 i timen, men om effekten er det samme som én der koster 1.000 kr. i timen, har mange års erfaring etc., vil jeg lade dig om at vurdere. Uanset hvad du vælger bør du spørge efter referencer - og så vælg den udbyder som du synes matcher dig og dit behov bedst muligt. Den som du har den bedste mavefornemmelse med. Så kan det da ikke gå helt galt :)

Jeg blogger på AntonHoelstad.dk om digital markedsføring, herunder blandt andet om Google AdWords, SEO, affiliate marketing og Wordpress.

Side 1 ud af 1 (9 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere