Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Fordele ved at registrere virksomhed i Sverige?

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
  • 1
Fra Viby J, Aarhus
Tilmeldt 27. Mar 09
Indlæg ialt: 19
Skrevet kl. 13:01
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Amino'er!

Jeg vil sammen med et par bekendte stifte en webshop, som beskæftiger sig med salg af kosttilskud til fitness- og bodybuilderindustrien. På trods af at det ikke er nogen revolutionerende idé, er vi overbeviste om, at der stadig er mulighed for at erhverve sig nogle markedsandele!

Størstedelen af de kommende konkurrenter, har registreret virksomhed i sverige, med kontoradresse i Danmark. Efter vores opfattelse, er der nogle gunstige forhold ift. told og forsendelse, som gør at det er interessant. Er der nogle som har erfaringer med at etablere en virksomhed i Sverige? Pludselig bliver det hele jo noget mere kompliceret, ift. skat/virksomhedsform/revision/logistik end vi ellers havde forventet!

Giv gerne et input eller to - fordele/ulemper - det vil blive taget imod med kyshånd! Planen er selvfølgelig at alliere sig med en dygtig revisor indenfor området - sådan en må også gerne melde sig på banen.

Mvh,

Fra København
Tilmeldt 6. May 07
Indlæg ialt: 648
Fra  Webbureauet ComboWeb ApS Skrevet kl. 13:15
Hvor mange stjerner giver du? :

Fordelene ved jeg ikke så meget om.

Vi har etableret os i Sverige (ageras.se) og indtil videre har det ikke givet så store udfordringer - bortset fra at det var uhyre svært at få en bankkonto via Nordea, selvom vi var gode kunder i deres danske afdeling i forvejen.

Vi bruger E-conomic i vores svenske selskab, så de fleste rutiner omkring bogføring minder om de danske. Faktisk så meget at vores danske bogholder også laver vores svenske regnskab.

Fire gange om året indberetter vi moms pr. post og dette fungerer meget lig dansk momsafregning.

Alle svenske medarbejdere er ansat i det danske selskab og sidder fysisk på vores danske kontor. Det gør indberetning, lønafregning og skattebetaling noget nemmere for os.

P.S. vi lever af at formidle kontakt til revisorer, så du skal være hjerteligt velkommen til at finde én på enten agera.dk eller ageras.se.

God fornøjelse med det svenske eventyr. :-)

Fra Viby J, Aarhus
Tilmeldt 27. Mar 09
Indlæg ialt: 19
Skrevet kl. 17:51
Hvor mange stjerner giver du? :

Tak for inputtet - har taget kontakt og allerede fået respons :-)

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)