Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Duckfall eventet hvor vi programmere et spil til iOS og Android på tid

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
  • 1
Fra Vejle
Tilmeldt 17. Apr 13
Indlæg ialt: 5
Skrevet kl. 12:34
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 1 person

Hej allesammen!

vi er 5 iværksættere i Vejle der på nuværende tidspunkt er igang med at afholde et event der hedder "Duckfall" eller "Succes på 60 timer". Hele eventet omhandler at vi vil på 60 timer forsøge at programmere et spil til iOS og Android og under hele eventet sidder vi i et glasbur hvor det hele bliver livestreamet fra!

vi Holder dette event for at skabe opmærksomhed om at det er muligt at få succes og at alle har mulighed for at gøre det og dermed springe ud som iværksætter og starte egen virksomhed!

Eventet kører allerede på fulde drøn! og vi er allerede 21 timer inde og i kan følge os på Youtube eller vores hjemmeside Duckfall.com/live vi laver også løbende opdateringer på Facebook og Twitter så stik snuden forbi der da der vil være noget mere info derinde og i kan se hvor langt vi er nået indtil videre.

Vi har brug for så meget støtte og opbakning om dette projekt som vi overhovedet kan få! Og det er derfor jeg skriver dette indlæg. Følg med og se lidt gak og gøgl mens vi prøver at programmere et spil fra bunden på kun 60 timer! 

Fra Vejle
Tilmeldt 10. May 11
Indlæg ialt: 282
Fra  Geekweb Skrevet kl. 17:06
Hvor mange stjerner giver du? :

Det skrider satme fremad drenge! :D

Geekweb.dk - Udvikler din hjemmeside

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)