Hej I forbindelse med opstart af kaffebar har det været svært at google mig til relevante informationer - prøver derfor ad denne vej. I mit koncept, vil jeg ikke tilbyde deciderede madretter. Tænker mere i kaffe,kager/sandwich/friskpresset juice osv. - (maden fra eksterne leverandører) og to-go muligheder. Har kigget på køleskabe, kølevitriner, opvaskemaskiner osv. osv - og de er jo ret dyre i indkøb. Har også forsøgt at finde noget brugt, men har ikke kunnet finde ret meget, der passer ind. Mit spørgsmål er; hvor meget udstyr er nødvendigt? Altså behøver man et 3 fløjet underbordskøleskab, når jeg ikke selv skal have mad? Skal selvfølgelig have nogle kølevitriner til sandwich og andre kølevarer. Er der nogen der har erfaringer med at lease udstyret, så man slipper for store etableringsomkostninger? Vil glæde mig til at høre fra nogen af jer |
jeg har nogle udstyr du kan bruge til billigere pris som juice presser industri køleskab osv