Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Søger 3 personer til brugt handel hjemmeside

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
  • 1
Fra Rønde
Tilmeldt 7. Dec 11
Indlæg ialt: 260
Skrevet kl. 14:27
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Amino'er,

Jeg har en idé om at skabe en brugt handel side hvor der kun bliver handlet med elektronik. Jeg kunne i den anledning godt bruge et par ekstra iværksættere som kunne tænke sig at tilslutte sig projektet. Jeg har lavet en midlertidig version af siden, som er køreklar bortset fra bruger registrering da der mangler at blive tildelt en email til siden - og gmail driller som sædvaneligt med server tilslutningen. Ihvertfald kan siden ses her: http://blaastjernevej.dk/elektronikportalen/ 

Jeg er storforbruger af diverse elektronik forums blandt andet www.hol.dk og www.hwt.dk som begge bliver brugt til utrolig meget brugt handel på kryds og tværs, og som forbruger ser jeg selv et behov for en side med speciale udelukkende i brugt handel af elektronikartikler. DBA og guloggratis har såvel også en elektronik afdeling, men den er utroligt dårligt skruet sammen, der mangler i stor stil bedre kategorier.

Jeg kunne godt bruge et par ekstra hænder til at etablere og køre siden, der er selvfølgelig tale om en lige fordeling af indtjenester og udgifter. Jeg søger kvalificerede iværksættere, som kan byde ind med lidt forskellige kompetencer for at få en bæredygtig side.

Hvem er jeg? Mit navn er Mikkel, jeg er 17 år gammel. Jeg begyndte at interesse mig for iværksætteri da jeg startede min blog Geeks for President tilbage i December 2011, siden er nu solgt og jeg leder efter nye udfordringer. Jeg er utroligt lærenem, og jeg engagere mig 100% i det jeg laver. 

Kunne du tænke dig at være med? Smid mig en PM! Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at smide en kommentar, og så vil jeg forsøge at svare efter bedste evne!

Med venlig hilsen,
Mikkel Jarlund. Smile 

Følg med i hvad jeg går og laver på min blog http://www.jarlund.info/

Fra Sejlflod
Tilmeldt 9. Feb 06
Indlæg ialt: 23
Fra  Sagleo Development Skrevet kl. 14:52
Hvor mange stjerner giver du? :

Hvilke typer personer/kompetencer har du brug for?

Fra Rønde
Tilmeldt 7. Dec 11
Indlæg ialt: 260
Skrevet kl. 15:06
Hvor mange stjerner giver du? :

Udover at være idérig, søger jeg folk der kan finde ud af at styre et projekt. Der skal laves markedsføring og implementeres features. Jeg har brug for folk som ytre sin mening, og tør afprøve idéer.

Der er tale om kodearbejde her, man skal gerne kunne HTML, PHP og CSS. 

Følg med i hvad jeg går og laver på min blog http://www.jarlund.info/

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)