Hej Jeg er dansk statsborger, men på nuværende tidspunkt bosat i Grækenland med min græske man. Han er medejer af et fødevarefirma der har specialiseret sig i græskeprodukter. De har som kan læses i nedenstående indlæg, en interesse i at eksportere til Danmark og har i den forbindelse en række spørgsmål som jeg håber at I kan være behjælpelig med. Om ikke andet så måske give et prej om hvor vi skal henvende for at få svar. På forhånd tak. Berit Hi, We are a company exporting Greek Food Products mainly to third countries (non eu). We want to expand to Denmark and need advice on regulations and procedures.
1. Danish Customs, 2. Danish food Health... Department 3. Selling/business practices (how to sell to retailers, distributors etc. Do I approach the retailer or the distributor?)
Do we need to be certified/comply with some standards as an exporting company/ do the producers need to be certified? ie ISO, etc...
Our products are made in Greece according to greek –eu regulations. Do we need to comply to any special Danish regulations? What about organic products?
Labels in Danish? What should they have on? (i.e Ingredients, Lot No, Best Before Date, Allergens, Additives, etc.... ) Is it common to have addon or full label in danish?
Thank you! |
Få græsk varer til Danmark!
Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
- 1
Side 1 ud af 1 (1 indlæg)