Hej allesammen! Vi er 2 unge håbefulde iværksættere der sidder og grubler over ideer til hvordan vi kan lave en solid virksomhed! Vi kom på en genial ide ifølge os selv, men tænker hvorfor den aldrig er blevet sat i gang? Remoulade, en af danskernes favorit spise "tilbehør" . Hvorfor findes det ikke i USA? I supermarkeder osv? Har researchet lidt og man kan få det på nogle restauranter i NY og de helt store byer. Men det er slet ikke udbredt - de har nogenlunde samme spisevaner som os herhjemme og forleden læste vi en artikel med at dansk smørrebrød hittede STORT i NY. Så er der nogen der ved om det er forsøgt før? Eller hvad grunden er til at det stortset kun findes i Danmark? Håber at hører fra jer Mvh |
Million dollar idea!
Side 1 ud af 1 (4 indlæg)
- 1
Men det ligner måske ikke 100% det vi spiser herhjemme - deres er der mere "gourmet" over, end vores meget ensartede gule delvist syntetiske remoulade på blød flaske/dunk. |
Det ved knap nok hvad remulade er i Norge, måske det en mulighed i USA hvis det allerede er der? :P |
Side 1 ud af 1 (4 indlæg)