Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

H: Nyt magnetlåse-system

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 19. Jan 12
Indlæg ialt: 1
Skrevet kl. 11:02
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej alle!

Vi er nogle elever fra Slagelse Gymnasium der er i gang med et skoleprojekt i erhvervsøkonomi.  Vi deltager i EBG (European Business Game), som er en konkurrence der går ud på at starte vores egen fiktive virksomhed. Vores projekt omhandler en cykellås der låses op ved brug af en magnetisk/elektronisk lås. Kort sagt går teknikken ud på at man fører en magnetisk nøgle hen over en censor hvorved låsen låses op. Vores udgangspunkt er en almindelig ringcykellås hvor den magnetiske låseteknik er integreret på det sted hvor den normale låsefunktion sidder. I det vedhæftede billede kan i se designet af vores cykellås. Vi forestiller os at produktionen af cykellåsen skal være i Kina, eller hvor de samlede omkostninger er lavest muligt. Produktionen af vores produkt vil således omfatte udfærdigelse af en ringcykellås og integration af den magnetiske låsefunktion deri.

I det vedhæftede billede er den forestilling vi har haft til produktets opbygning, men kommentare er mere end velkomne.

I vores projekt skal vi kunne redegøre for hvordan vi vil producere vores produkt. Kender i nogen der kan producere produktet og evt. overvejelser i forbindelse med dette? Ligeledes ønskes en estimeret pris på sådan en produktion. 

Vi håber I kan hjælpe os.

Tak,

Parthia Mazda Ghaziani & Andreas Peter Christoffersen

Bilag: http://i.imgur.com/eU21K.png

 

Fra Næstved
Tilmeldt 12. Mar 10
Indlæg ialt: 85
Skrevet kl. 11:30
Hvor mange stjerner giver du? :

En ide til hvordan i kan finde ud af hvad produktions omkostningerne er, er at finde et tilsvarende produkt (elektronisk lås, eller lign.)hos en dansk forhandler og snakke med ham om hvad de giver i indkøb

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere