Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

indretning af take away med varm mad, myndighedskrav

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
  • 1
Fra Greve
Tilmeldt 7. Mar 10
Indlæg ialt: 20
Skrevet kl. 17:21
Hvor mange stjerner giver du? :

Jeg har en fyr der vil leje min kælderbutik til en take away(varm mad)

Der skal i den forbindelse laves noget udsugning mm, hvor finder jeg oplysninger om de krav der stilles af myndighederne, evt. et forum for "pizzaria iværksættere"

Venlig hilsen

Klaus

Tilmeldt 4. Feb 08
Indlæg ialt: 1318
Fra  Kirstens Quilt Skrevet kl. 17:24
Hvor mange stjerner giver du? :

Kontakt Fødevarestyrelsen - der skal mange ting til, ikke blot udsugning, men der stilles også en masse krav til indretningen, hvilke materialer der bruges osv.

MVH
Kirsten

Kirsten www.kirstensquiltshop.dk

Fra Greve
Tilmeldt 7. Mar 10
Indlæg ialt: 20
Skrevet kl. 17:42
Hvor mange stjerner giver du? :

Tak dette lader jeg lejer om, han lejer lokalerne og indretter dem selv, og sørger selv for de fornødne tilladelser

Det som jeg mest var interesseret i var ventilationen, da det er en kælderbutik, er det måske et problem, og jeg ville bare søge lidt info inden processen kommer alt for langt.

Venlig hilsen

Klaus

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)