Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Kanvas - Er det godt eller skidt ?

1.983 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
12 August 2012

Hej Kreative mennesker.

 Jeg kunne godt tænke mig at høre din mening om telefon kanvas og banke på døre marketing - altså er det godt eller skidt at foretage for at komme i gang og står det mon mål med tidsforbruget – eller skader det ligefrem. Er der noget der er bedre at gøre end Kanvas eller er det bare en nødvendighed ? Og er det godt at blive ved med at kontakte de samme firmaer og personer igen flere gange ?

 Jeg har set indslag på Internettet, i bøger og andre medier som siger at de har prøvet noget kanvas, telefon salg og banke på dørene, men derefter har sagt at det vil de aldrig gøre mere.

 Derimod har jeg også set indslag med personer som man kunne betegne som en power Kanvasser der bare blev ved og fik til sidst succes med det. Der er også mange måder at gøre det på og jeg så et TV indslag at en brugte at iføre sig mini skirt, og selvom jeg synes det er en god ide tror jeg ikke det vil virke for mig, men jeg kunne måske finde nogle andre tricks - og er det det der skal til ?

 Jeg har også læst mange indslag på Internettet som siger noget om "Kanvas behøver ikke at være ubehagelig" - "tag ikke afslag personligt" - "Kom nu op på hesten" osv. Som næsten viser at Kanvas er et bæst og at både  - er der er mange der ikke bryder sig om at udføre det – og samtidig er der modtager (mulige kunder) der direkte bliver vrede over det.

 Andre indslag og blogger jeg har læst siger at det er en lousy form for kontakt til mulige kunder.

Nogle marketing bøger beskriver at man skal være varsom med at være for påtrængende eller bypasse en kommando vej hos en kunde – f. eks nævnes at en indkøber vil gerne kunne gå til sin chef og sige ”se jeg har fundet det produkt vi mangler”.

 Det kommer også an på hvilket produkt man forsøger at sælge og Kanvas kan muligvis være OK hvis det udføres af en der er god til det og kan lide det og gjort forarbejde og kun ringe og kontakte nogen der evt. kunne have interesse i produktet. Jeg tror også at det nogen gange kan føre til et salg, men jeg vil gerne høre din mening og især erfaring om det generelt er godt eller skidt eller om det begynder at blive opfattet som en slags telefon spam eller opfattet som intrusive og derfor er mere skidt en godt ?

 Så kunne jeg også godt tænke mig at høre om du mener at Kanvas er bedre end f. eks god hjemmeside – sende flyers – stand på messe  - add words - osv hvad det lige kan sammenlignes med  - også bruge sine kostbare 24 timer i døgnet til at behandle dem der så henvender sig.

 Hvad mon der i tidens trend er bedst ?

 Det vil være dejligt med svar alt fra bare ”Ja” eller ”Nej” på om Kanvas og banke på døre er godt og til nuancerede svar og meninger især fra nogen der har fået gang i butikken og rigtig erfaring med det.


MVH
Lars

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Asia skriver Skriv dig op