Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs WordPress-værkstedet på Amino De bedste danske Facebook-grupper om WordPress 2022

De bedste danske Facebook-grupper om WordPress 2022

1.020 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
07 February 2022

Så …  er hverdagen så småt ved at vende tilbage til normalen, sådan da, og det er på tide at komme igang igen på Amino med noget WordPress-relateret. Og hvad bedre end en liste over danske Facebook-grupper for WordPress-brugere?

Her kommer listen over dem jeg kender (og ofte bruger) d.d. Hvis du kender flere så giv et piv her, eller i kommentarfeltet, så skriver jeg dem på.

1-2-3 - here goes:
---

Generelt om WordPress

WordPress Danmark

WordPress DK (officiel) – hjælp til selvhjælp

WordPress og WooCommerce – dansk hjælp

Og for de ‘øvede’: WordPress nørderne – de store drenge

Specifikt om WooCoomerce

WooCommerce Danmark

Temaer & sidebyggere (Page Builders)

Elementor til WordPress – dansk hjælp (min gruppe)

DIVI tema brugergruppe

Der findes også flere grupper om specifikke Temaer og / eller sidebyggere, fx Flatsome. Der er varierende aktivitet i disse, og det ville være for meget at liste alle dem der måtte være bare på dansk. Så hvis du sidder med et specifikt Tema, fx, så søg selv på det. Vær dog ops på at mange af disse grupper kan have meget lidt aktivitet ift. de internationale, så måske kan de bedre betale sig at melde sig ind i sidstnævnte (også).

Det var alt hvad jeg havde for nu, men der kommer helt sikkert flere opdateringer af det her indlæg. Kender du en gruppe som du mener bør være med på denne liste? Så smid en kommentar eller kontakt mig på ulrik [snabel-a] wpvejledninger [punktum] dk

---

Dette er et uddrag fra et lidt længere indlæg på min blog om de bedste danske WordPress-vejledninger, og jeg har fuldstændig frygtløst sat en kopi her på Amino så folk lettere kan finde det. 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Ulrik skriver Skriv dig op