Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Winther & Winther Gordon Ramsey effekten [I]

Gordon Ramsey effekten [I]

1.144 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
21 September 2008

Han var kendt i lille Danmark, men nok kun af de få mennesker som elsker gastronomi. Men han sprang ud med; "Gordon Ramsey's Køkkenmaridt", som TV2 har vist mange sæsoner af. Derefter kom der så "Hells Kitchen" på TV3 og derfor så besluttede TV3 også at lave en dansk udgave nemlig; "Med kniven for struben", som Bo Bech blev "vært" på.

Men det at man ser bagsiden af flere resturanter for en til at tænke på; Kunne man ikke få en handelsmand til at kigge ned til den Fakta henne på hjørnet og så optage det og så sende det istedet for Merethes Mave? Det ville nok få mange til at åbne deres øjne for hvad der egentlig er derude bagved døren hvor der står; Kun adgang for personale!  Et kig ind i hvad en distrektschef egentlig laver, og om hvordan vi mennesker arbejder med fødevarer, hvordan man kan blive sur over at sidde ved kassen, om hvor ligeglad nogle kan være over at der ligger varer som er 2-3 uger for gamle.

Titlen; Tjah den kunne du få fra Tv2 projekter; "Skolen". Og så viderføre det; Fakta, fra Index 20 til 200! Yes

kæft det rykker? Det ville helt klart være en fordel for mange, de store topbosser, ser hvordan det er at de får deres mange millioner om året på "bad Business" og forbrugerne finder ud af at de måske skulle gå 10-15 skrit mere og så er de hos konkurrenten?

Stof til eftertanke? Helt klart!

SÆLG IKKE DET, DU IKKE SELV VILLE KØBE!

Ergo; Der må være mange med dårlig samvitighed

 

Fortsat god Weekend Big Smile

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Winther skriver Skriv dig op