Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Jacob Kildebogaard fra Ambition.dk Spå om fremtiden med dine Analytics data

Spå om fremtiden med dine Analytics data

6,947 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
26 April 2011

"Det er svært at spå, især om fremtiden" - Storm P.

Men med Analytics på dit site, så har du muligheden og det er nu du skal handle.

Hvad søger kunderne på i foråret?

Sagen er nemlig, at du har guld i dine analytics data. Hvis du har sporet brugernes adfærd i mere end et år, så har du data fra sidste år. De kommende måneder byder på mange begivenheder, helligdage, og skift i vejret. Der har lige været påske, der kommer pinse, store bededag, konfirmationer, bryllupper, Mors dag, Fars dag og der er forår, eksaminer, studenterhuer, sommerfester, festivaller osv osv.

Alt sammen begivenheder der ikke sker så ofte, men til gengæld sker de hvert år. Nu skal du udnytte denne viden og spinde guld på det.

Optimer dit salg med analytics

Nu skal du nemlig ind og analysere dine søgeord i din analytics, og se om maj og juni måned 2010 bød på peak i trafikken. Gav nogle søgefraser pludselig trafik? Nogle fraser der matcher de nævnte begivenheder eller andre relevante?

Lav en liste over søgeord, der snart kan give god trafikvolumen, og som gav nogle penge i kassen sidste år. Tjek nu placeringen på disse fraser i år (husk at logge ud og fjerne historiske søgninger på Google hvis du ikke bruger tools til at vurdere placering).

Så skal du i gang med arbejdet - nu skal du nemlig sørge for at være godt placeret på de fraser, der vil give trafik, og som solgte godt.

Når du er færdig med denne liste, så brainstorm lige en ekstra gang. For i Analytics ser du kun de søgefraser der rent faktisk gav trafik. Så tænk lige en ekstra gang om der er andre relevante fraser i forhold til de gode og trafikskabende begivenheder.

Så nej kære Storm P. Vi er nogle der godt kan spå, vi bruger bare vores analytics :-)

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jacob skriver Skriv dig op