Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Scannet svinestreg

4,445 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
27 January 2011

Scannets webshopsystem har i mange år manglet muligheden for at spore salget. Mere præcist kunne de godt spore selve salget, men deres Google Analytics opsætning gjorde at du som webshopejer ikke kunne se hvilken trafikkilde der genererede salget.

Fx kunne du ikke se hvilken omsætning AdWords har skabt, faktisk end ikke antallet af salg det skabte.

I går kom den store nyhed så: I 2011 blev det muligt at spore salg korrekt. Der var dog en lille krølle - for at de sætter fluebenet for at koble det til, så skal man som kunde betale 1.295 kr.

Har du nogensinde købt en cykel uden styr? Du er blevet lovet en lækker cykel, der kan alt det en cykel skal kunne, og køber og betaler hver måned. Efter 3 år siger sælgeren nu at du skal da have styret også. Det koster lige 1.295 kr.

Det er en pinlig opførsel og et eksempel på hvordan man som virksomhed ikke formår at give kunderne en fornemmelse af at være serviceret, men nærmere hånt og grinet af.

Synes du det er ok at betale for en opdatering, der hørte til for 3 år siden?

Mit blogindlæg er ikke så langt, da du kan læse mere om sagen her: Scannet håner kunderne. Jeg synes sagen er så væsentlig at jeg gerne vil kommunikere den ud både her og på egen blog.

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Jacob blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere