Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Odsherred-Regnskab - Kim Malmberg Er din webshop optimeret til dine kunder , og til dig ??

Er din webshop optimeret til dine kunder , og til dig ??

1.242 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
20 February 2013

Sådan optimerer du din webshop til dine kunder og til dig.

Har du et ordentligt domænenavn til din shop?

Domænenavnet skal helst indeholde noget, der har med dine produkter at gøre og ikke bare hedde noget tilfældigt. En måde at få nye                     domænenavne på ,er ved at tilkøbe udgåede domænenavne. www.netnationen.dk er et super godt værktøj til dette formål.

Er den grundlæggende søgemaskineoptimering i orden?

Dette omfatter professionelle sidetitler, beskrivelsstekster, keyword-angivelser, titler og alt-tekster på alle billeder og links. Alt dette bør være en naturlig del, når du opretter dine produkter.

Har du installeret google analytics?

Et gratis værktøj til måling af statistik og ikke mindst til at vise dine besøgendes adfærd og dermed også hvor de vælger at forlade din side i stedet for at fortsætte til kassen og betale.

Kan du forbedre designet?

Bedre grafik, justering af farver, brug af "call to action knapper" tilmelding til nyhedsbreve ,tilmelding til sociale medier. Enkel og brugervenligt tjek out, vi kalder det onpage tjekout. Avanceret kasse funktion, hvor kunden tydeligt kan se fragtomkostninger, og hvornår varen bliver afsendt, er med til at kunder bliver i købet.

Sociale medier.
kan sagtens anvendes til at forbedre dit salg, ligesom det kan være væsentligt at være aktiv i netværk og online fora, som Linkedin,twitter og naturligvis Amino.

 

Integration til diverse økonomisystemer?

I webshoppens bør der være mulighed for integration til kendte økonomisystemer, såsom SummaSummarum, og e-conomic. Dette gør dine regnskabsopgaver meget lettere. Har du en fysisk butik, bør der også være integration til din POS løsning.

Plads til udvidelser.

Har du tanker om at kunne sælge til andre lande, skal din shop kunne udvides med ønskede sprogmoduler.
Det er vigtigt at alt bliver oversat helt korrekt, alt omkring produktet, alt omkring ordreafgivelsen, og alt omkring beskæftigelsen, hvis alt er oversat korrekt, giver det kunden en stor grad af tryghed.

 

Hvordan er dit webshop-system ?

Har din webshop ikke adgang til ovennævnte features, så vil vi meget gerne hjælpe med en omlægning.

Læs mere på vores demoshop www.webshop-luxus.dk hvor der er mulighed for at downloade produktblad.

Eller bestil direkte på www.upload-it.dk

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Kim skriver Skriv dig op