Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Odsherred-Regnskab - Kim Malmberg Forvandler en stribe perler til glæde og kærlighed.

Forvandler en stribe perler til glæde og kærlighed.

1.189 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
10 January 2012



Vores mål er primært at lave unika armbånd. Vi vil ikke masseproducere det samme armbånd, så når du køber et M-brace armbånd, kan du være sikker på at have noget, der er lidt ud over det sædvanlige.

Jeg laver armbånd, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være, udtaler indehaveren Dorte Bredegaard.
Jeg elsker at sidde og arbejde med nogle lækre materialer og skabe nogle helt fantastiske armbånd. Forvandler en stribe perler til glæde og kærlighed. Jeg arbejder med stenperler (halvædelsten), perlemor, sterlingsølv og lige for tiden er jeg vildt forelsket i swarovski-krystaller. Jo mere det kan glimte, jo mere lækkert er det (synes jeg). Nogle af krystallerne køber jeg i USA og de er vildt smukke. Jeg arbejder desuden en smule med glas, og jeg har også fundet nogle smukke kobberperler.

Alle armbåndene er på en elastiksnor, så de er nemme at tage af og på. De kan laves i alle størrelser efter ønske. De er hårdføre og er afprøvet, og kan sagtens benyttes under sport.

Vi forbeholder os dog ret til at lave et begrænset antal af særligt eftertragtede modeller.

En af de gode ting ved disse armbånd, er at de er lavet af stenperler, som ikke forgår eller bliver umoderne.

Sammensætningen af perlearmbåndene kan dog med tiden blive umoderne. Faktisk ændrer min smag sig så hurtigt, at dem jeg lavede for et år siden, virker umoderne på mig.

Køber man et M-brace armbånd, har man muligheden for på et senere tidspunkt, at få det ændret. Måske er man træt af, at det glimter for meget. Eller for lidt. Måske skal det være mere råt. Eller man vil primært bruge det til fint brug, og have skiftet sølv ud med guld?

Der påløber et gebyr, men det vil være langt billigere end et nyt armbånd. Og mere konstruktivt end at have det liggende i en skuffe….!

Alle armbåndene kan bruges alene, men de fleste kan også bruges sammen med andre. Så pas på - de er temmeligt vanedannende:-)

Du kan købe dem her : www.m-brace.dk

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Kim skriver Skriv dig op