Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs twentydk Learning by doing - En affiliate historie

Learning by doing - En affiliate historie

1.495 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
31 January 2013

Hej igen,

Som tidligere lovet, så vil jeg fortælle lidt om, hvordan jeg har arbejdet med affiliate marketing. Jeg har siden jeg startede min virksomhed, Twenty Online Marketing, haft en trang til at skabe en hjemmeside, der skulle indbringe mig en passiv indkomst. Jeg har derfor gennem de sidste 6 måneder overvejet, hvordan jeg kunne nå dette mål. Før jeg startede dette eventyr, havde jeg ikke meget styr på affiliates, adsense og alt hvad dette indebærer. Jeg tog derfor lidt af et spring, da jeg købte mit domæne Spilbørn.dk. Du kan besøge siden her.

Målet var at skabe en hjemmeside, der vha. organiske besøgende skulle skabe en passiv indkomst. Dette krævede derfor en masse arbejde med SEO. Og så er det jo heldigt, at jeg har specialiseret mig i dette gennem mit eget marketingbureau. Her er de første punkter, som du skal tænke på, hvis du vil skabe en side med passiv indkomst:

1. Hvilke søgeord er der flest søgninger på i Danmark om måneden?
2. Hvordan er konkurrencen på dette søgeord? (find et hul i markedet)
3. Vælg et domæne, der matcher dine valgte søgeord!

Her er mine svar på ovenstående punkter:

1. Spil, pigespil, hestespil, gratis spil, online spil, spil for børn
2. På de fleste ord er konkurrencen høj. Men jeg kom frem til, at der ikke var ligeså stor konkurrence på "spil for børn"
3. Herefter bruget jeg et par timer på at kigge på domæner. Her kom jeg frem til Spilbørn.dk, da dette indeholder 2 af mine valgte søgeord i den rigtige rækkefølge.

 

Når disse punkter er på plads, så kan man begynde at kigge mere på sidens indhold og indtjeningsmuligheder. Hvordan er CPC på det valgte søgeord på Adsense og er der nogle affiliateprogrammer, der matcher din hjemmeside?

Der er generelt mange udbydere af reklamer for spil og online spil. Det er derfor et godt område at komme ind på. Og man kan også forvente, at der fortsat vil være interesse for spil mange år frem.

.. Næste blogindlæg

Læs hvordan jeg formåede at øge min CTR med 100% ved at optimere på mine reklamers placering på siden.  

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jeff skriver Skriv dig op