Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Trine Lønfeldt fra www.umas.dk Klumme nr. 28 - Brian Laudrup kommer...

Klumme nr. 28 - Brian Laudrup kommer...

5.248 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
23 May 2010

Næste uge bliver en succes... Det ved jeg...

Brian Laudrup kommer til Thurø - og spiller fodbold. Det sidste er dog en bi-ting. Og at han nu spiller på old boys landsholdet er også ligegyldigt. Jeg må på en eller anden måde finde vej til mere end blot sidelinjen som tilskuer. De må have brug for en der nurser lidt med frugt og vand. Eller massage til de gamle fusser? Eller hvad med lidt personlig coaching inden kampen eller lidt forretningssnak over en kop øl efter kampen på to-mands hånd? 

Det er som om man er 20 igen, ingen kæreste har og tror på, at "Nu bliver jeg Fru Laudrup og skal bo i de varme lande" Yeahhh... Den der drøm jeg engang havde, hvor jeg stod på en vej og Brian kom kørende i sin røde sporstvogn og spurgte om jeg ville med, den bliver virkelig på freeedag... Jeg veeeed det!!!

Eneste problem er bare lige, at nogle af mine veninder også kommer... Og tror at de også lige kan nurse om Brian. Men det kan de ikke. De kan få Lerby el. Flemming Poulsen. Eller storebror Michael, hvis han kommer.

Nå jeg må videre - har slet ikke tid. Må videre med min taktik...

Mange fodbold-spark Trine :-)

P.S. Dagen efter dette indlæg (2.pinsedag) spillede min søn fodbold og fik et foto med Brian (nu er vi nemlig på fornavn og næsten i familie...) Se hvor glade de ser ud.

P.P.S. Sidder her 29.5.2010 og har sovet godt efter en kold aften med regn, blæst og torden, men havde en dejlig aften med Brian... Se de dejlige fotos som Lone de Blanck venligst har sendt mig.

     

 

    

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Trine skriver Skriv dig op