Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Toke Kruse fra Billy's Billing Tre undskyldninger, som begrænser iværksættere

Tre undskyldninger, som begrænser iværksættere

3.243 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
11 March 2014

Man kender det godt selv – en undskyldning, og så får man ikke forfulgt de muligheder, som ligger lige foran. En af de vigtigste ting, som man skal kunne som iværksætter, er at eksekvere og komme ud af sin comfort zone.

Mit blogindlæg i dag bliver kort og lige på: Lad dig ikke begrænse af dårlige undskyldninger, men hop ud i det og tænk stort!

 

Tre undskyldninger, der holder dig tilbage for at gøre noget, og tre råd til at skrotte dem, så du kan komme videre:

1. Jeg har ikke nok penge, derfor…

Hvis du ikke har nok penge, så skaf pengene eller tænk på alternative løsninger. Vi vil alle gerne have flere penge, men lad det ikke være en begrænsning.

2. Hvad nu, hvis jeg ikke lykkes?

At være iværksætter indebærer også at leve med risici, så bliv afklaret med frygten for at fejle, og kast dig ud i projekter uden at være bange for, at det går galt. Oftest går det galt, men man finder altid en løsning.

3. Jeg går glip af noget andet, hvis jeg gør det

Du får tusindvis af muligheder igennem livet, og en stor del af iværksætteri er at sige NEJ til andre ting, så du kan sige JA til de ting, som du brænder for. Tænk ikke altid på, hvad du går glip af, men på, hvad du kan vinde ved ikke at gøre det. Hvis du vil det hele, ender du med at nå ingen af delene.


Hvilke undskyldninger er du stødt på, og hvad var løsningen på at skrotte dem? Jeg glæder mig til at høre fra dig, måske kan andre iværksættere lære af dine løsningsforslag.


Toke

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Toke skriver Skriv dig op