Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Toke Kruse fra Billy's Billing Succesfulde iværksættere er nødt til at løbe en stor risiko!

Succesfulde iværksættere er nødt til at løbe en stor risiko!

3.874 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
17 January 2014

I Danmark må det jo helst ikke gå én alt for godt, for så kommer janteloven desværre stadig op i folk. Så får de ondt bagi. Fint nok! Men i dette blogindlæg får du noget af det, som er mega hårdt og som mange skal igennem før man når til succes. Husk på det, både når du synes, at hele din virksomhed sejler og at alt fejler, men også når du får succes, at det hele kan være væk i morgen. Så vil du aldrig give op og kæmpe hver eneste dag – selv efter, du har sejret. Lad os komme i gang!

Størrelsen på din drøm afspejler hvor stor en risiko du vil løbe

Her for et par uger siden fik jeg en mail fra en Amino-bruger (tak for det!), som var gået i gang med at starte sin egen virksomhed. Personen havde allerede haft opture og nedture, men sagde også noget ret rammende, som jeg synes, du skal tænke over, når du sætter dine mål:

”Størrelsen på dine drømme fastsætter også størrelsen på de udfordringer, du vil løbe ind i!!”

Citatet rammer rigtig godt, for en stor del af det at være iværksætter er netop, at løbe risiko og at skulle klare en masse udfordringer. Lige netop risiko er noget, som jeg har løbet hele mit liv: Jeg har ingen pension, jeg har ingen fast ejendom, men til gengæld har jeg nogle fantastiske virksomheder. Hvorfor? Fordi jeg har sat mig nogle høje mål og jeg har turde at løbe en stor risiko.

Løsriv dig for dårlige idéer og nedture

Jeg får ind i mellem mails fra Amino-brugere, der synes, at de har meget modgang – og det kommer ikke bag på mig. Iværksættere HAR modgang, og det som skiller fårene fra bukkene er, at dem som klarer skærene og kæmper sig igennem, også er dem, som bliver succesfulde.

Jo større udfordring, desto større succes

Når man er lykkedes med noget, er det ikke fordi udfordringerne forsvinder – tværtimod, de bliver bare større! For eksempel har jeg i 2013 kæmpet med at få mit team klar med en gennemgribende opdatering af Billy’s Billing. Oveni det, er der kommet flere regnskabsprogrammer til, der synes at vores idé var så god, at de nu forsøger at udfordre os på, hvad et brugervenligt regnskabsprogram indeholder. Så ja, udfordringerne forsvinder ikke, bare fordi det går dig godt! Men de gør dig samtidig også stærkere og mere opmærksom og du løber lige en tand hurtigere. For mit vedkommende ville jeg ikke være det foruden – lidt konkurrencemenneske, er vi iværksættere vel altid :-)

Hvor stort drømmer du og hvad er dit store mål med at være iværksætter? Jeg hører gerne fra dig, hvad enten du føler med- eller modgang. 


Mange hilsner

Toke Kruse

PS!

Løb aldrig en større risiko end du kan tåle at tabe!

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Toke skriver Skriv dig op