Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Toke Kruse fra Billy's Billing Iværksætterdrømme har ingen grænser

Iværksætterdrømme har ingen grænser

3.222 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
06 September 2013

Walt Disney skrev ”If you can dream it, you can do it” – og det er lige netop derfor, du skal lytte til dine drømme og sige dem højt. Drømme bærer håbet og troen på, at man kan få succes med sin virksomhed. Uden drømme er der intet at kæmpe for og uden drømme kan du ligeså godt bare sidde i et hjørne og glemme alt om livskvalitet.

Følgende blogindlæg er lidt utraditionelt i forhold til mine andre, da det går mere på den følelse, du har inde i kroppen end det handler om salgsstrategier, konkrete anbefalinger og andre konkrete iværksætterråd. Men læs det – for har du ikke hjertet med i det, du laver, får du med al sandsynlighed ikke nogen stor succes. 

Frihed til at være fri

Den største drøm jeg har haft ved at være iværksætter, er at få ubegrænset frihed. Frihed for mig, dækker i virkeligheden over mange forskellige facetter af iværksætterlivet. Det kan være alt fra frihed til at arbejde uden en chef, frihed til at arbejde, når man har lyst eller frihed til at købe den bil, man har drømt om. Frihed er for mig noget, der holdt ved lige siden jeg startede og det har givet mig noget at drømme om og kæmpe for - MIN frihed! Selv måneder uden den store løncheck, har jeg trods alt arbejdet med det, som jeg synes er sjovt. Jeg har ikke skulle møde op på et møgarbejde, og jeg har trods alt kunne betale mine regninger. Det er da frihed og den skal om ikke andet lægges oven i lønchecken. For mig har frihed en stor værdi.

Ikke alle drømme gavner dig som iværksætter

Jeg har aldrig troet på iværksættere, som kun vil starte som selvstændige, fordi de ”vil tjene kassen”. Det er et alt for spinkelt grundlag, for det tager ofte flere år, før man som iværksætter tjener en god løn. Du skal dermed motiveres af andre ting end penge. Driver du omvendt virksomhed, fordi du simpelthen ikke kan lade være, og du synes, at det er det fedeste i verden – også selvom lønchecken var lav igen i denne måned, er der større drømme, der vil gå opfyldelse. Tror mig – har du viljen, energien og gåpåmodet, og føler at intet kan stoppe dig, så når du længere end typen, der udelukkende drømmer om penge.

Drømmens størrelse

En drøm må gerne være mega ambitiøs og række højere end skyerne. Ellers når du det aldrig. Sigter man højt, har man som menneske også en tendens til netop at ramme højere. Jeg selv sigter højt – meget højt.


Jeg håber, at du har fundet motivation i mit blogindlæg og allerede er begyndt at konkretisere dine drømme. Hvis ikke allerede du har skrevet dine drømme ned, så opstil drømmescenarier og konkrete målsætninger NU – de er nemlig med til at guide dig og vise dig vejen til at få dem til at gå i opfyldelse.

Hvad drømmer du om med din virksomhed?

Mange hilsner

Toke Kruse

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Toke skriver Skriv dig op